BLESKmobil připravil speciální akci. K SIM přidá kredit i slevu až 45 % na telefon

Virtuální operátor BLESKmobil spouští 2. srpna velkou letní akci. Na jedné SIM kartě totiž můžete získat hned tři výhody najednou. Každý nový zákazník, který si pořídí SIMku BLESKmobilu, dostane 150Kč bonusový kredit, který se automaticky přičte bez ohledu na typ karty. Tento kredit má omezenou platnost 30 dní.

Po aktivaci SIM karty obdrží zákazníci SMS se slevovým kódem a odkazem na iKiosek.cz, kde noví předplatitelé uplatní slevu 150 Kč na nákup novin a časopisů při objednávce nad 500 Kč. Třetím bonusem je až 45% sleva na telefony, která je poskytována při nákupu zařízení na CZC.cz. Protože se nabídka zlevněných telefonů může lišit i v průběhu měsíce, můžete na tomto odkazu vidět aktuální dostupnost zlevněných telefonů. V době psaní článku byla největší sleva evidována u Realme 7 (8/128 GB), který po slevě vychází jen na 3 690 Kč.

Při nákupu telefonu v srpnu na CZC získá zákazník navíc elektronické předplatné Blesku, Computeru, Reflexu a Sportu na půl roku v hodnotě 4 306 Kč. Slevu na telefony mohou využít zákazníci BLESKmobilu i jejich rodinní příslušníci. Zmiňovaná speciální akce platí od 2. do 31. srpna.

Pozn.: Virtuální operátor BLESKmobil je společným podnikem O2 a vydavatelství Czech News Center, pod které spadá také MobilMania.cz.

Diskuze (1) Další článek: Recenze mobilu Sony Xperia 10 III. Kompaktní držák se slušným výkonem

Témata článku: , , , , , , , , , , Speciální akce, Blesk, Zákazníci, Computer, Sleva, Reflex, Telefon, Karta, Nákup,