Bomba: Bazmek má předplacenou kartu!

A je to tady. Čtvrtý mobilní operátor Bazmek dostál svým slibům a uvedl poměrně rychle po spuštění sítě svoji zbrusu novou předplacenou kartu.
A je to tady. Bazmek dostál svým slibům a uvedl poměrně rychle po spuštění sítě svoji předplacenou kartu. Nutno poznamenat, že mezi stávajícími předplacenkami nemá konkurenci.

Jak komentuje vznik své karty náš nejmladší operátor? „Náš vývojový tým vytvořil zcela novou generaci čipových předplacených karet. Jde opravdu o revoluční a průlomové řešení, ve kterém naši technici dokázali zkombinovat přednosti telefonní a SIM karty se systémem předplacené karty a stíracích losů. Název karty Jakarta byl zvolen podle známého velkoměsta v Indonésii a evokuje dynamiku a ambice firmy.“

Předplacená karta Jakarta je nabízena v cenách od 600 do 2700 Kč. Za tuto symbolickou cenu získáváte:

  • předplacenou kartu pro mobilní síť Bazmek;
  • telefonní kartu do pevné sítě Telecom s 50 impulsy pro případ nouze;
  • 120 g borůvkového džemu v dárkovém balení z borůvkových plantáží v Jizerských horách;
  • nehynoucí vděčnost Thora Leifssona, ředitele společnosti, a jeho zaměstnanců.

Ceny i obsah balení jsou více než skvělé - za takové ceny opravdu nezískáte víc. Je vidět, že Bazmek myslí především na blaho zákazníků. Pokud totiž spadne síť nebo dojde kredit na Jakartě, máte k dispozici záložní kartu Českého Telecomu. Přiznejme si - pomůže vám v takové situaci batoh z Twistu nebo další kredit z balení Go? Nikoliv.

A jak se karta používá? Opět použijeme citaci: „Po setření stíracího pole zjistíte tarif a částku, kterou můžete provolat. Pod nimi je uvedeno 128místné identifikační číslo. Pak už stačí jen zavolat na naši infolinku a nadiktovat operátorce toto číslo. Pro ověření je nutné toto číslo dvakrát zopakovat.Za několik málo dnů vám bude částka připsána na váš účet a pak už vám nic nebrání v telefonování v siti Bazmek.“

Jak už bylo řečeno, Jakarta kombinuje předplacenou kartu a stírací los. Pokud se vám totiž po setření místo 128místného čísla objeví symbol „:-(“, propadá částka ve prospěch nadace Ostrov Thora Leifssona a karta je neplatná, včetně impulsů pro telefonní automaty sítě Telecom.

Z textu jasně vyplývá, že Jakarta je nejlepší předplacenou kartou na trhu a jen blázen by ji nedaroval svým bližním k Vánocům. Pokud o kartu máte zájem, kontaktuje společnost Bazmek.

Pro ty, co článek nepochopili: jedná se o recesi pro víkendové pobavení.

Diskuze (25) Další článek: Batohy došly, v Twistu je nový dárek

Témata článku: , , Karta, Stírací pole, Stírací los, Pře, Bomba