Break.cz nabízí „sudé“ JAVA hry zdarma!

(Placená inzerce) Nový server Break.cz, který má na svědomí team :-)mojelogo vstupuje na trh mobilních her s novou strategií. Ke každé zakoupené JAVA hře získáte automaticky po uplynutí 45 minut druhou JAVA hru zdarma.

Break.cz se představuje

Když se před pár lety začaly objevovat první mobilní hry na prvních JAVA mobilech, nebyla to žádná velká sláva a hráči mnohdy zažívali chvíle smutku, kdy si nějakou tu hříčku stáhli a ona tak nějak moc nefungovala. Doba prvních - více či méně povedených - her je už pryč. Mobilní hráči mají dnes jiný problém. Nabídka her (u operátorů, na internetu, ve všech typech časopisů) je už tak obrovská, že je hodně těžké poznat, které hry stojí za to si koupit a které jsou nanic. Je totiž zvykem nakreslit i pro špatnou hru lákavý úvodní obrázek, ze kterého máte mylný pocit, jak je hra úžasná. Zklamání pak přichází, když si hru koupíte a poprvé spustíte na mobilu. Mnohdy se ukáže, že za nádherně prokresleným splash screenem je nehratelná hra s mizernou grafikou. Server Break.cz nebude z těchto důvodů do své nabídky zařazovat všechny dostupné hry, ale bude vybírat pouze nejlepší mobilní hry od světových i domácích vývojářů. Na Breaku nebudou přibývat mobilní hry takovou rychlostí a v takových kvantech jako jinde prostě proto, že není cílem vytvořit nabídku největší (proč taky), ale nabídku nejkvalitnější.

Co přináší Break.cz nového?

Break chce nabídnout svým zákazníkům kromě výběru nejlepších her také několik dalších - ne zcela běžných - vlastností.

Rozdělení do kategorií a řazení her je na Breaku velmi kvalitní. Snadno si odfiltrujete například hry „pouze pro děti“. Erotické hry jsou zvlášť a zobrazují se pouze v dané kategorii. Erotické mobilní hry lze navíc odfiltrovat úplně. Break se snaží o maximální jednoduchost a přehlednost, v navigaci se neztratíte. V každém okamžiku je na stránkách jasné, v jaké kategorii se nacházíte, jakou cenovou relaci her máte aktivní, zda máte aktivní filtr na svůj mobil a další příjemné maličkosti.

Každá druhá hra zdarma.

Pokud si na serveru Break.cz koupíte hru, dostanete automaticky druhou hru zdarma. Automatický systém funguje tak, že po zakoupení hry (odeslání objednávky SMSkou) počká právě zmíněných 45 minut, aby byl dostatek času na doručení, instalaci a vyzkoušení hry, kterou jste koupili. Po uplynutí této doby Vám doručí druhou hru stejným způsobem jako hru první. Zpoždění 45 minut má ještě další význam. Během této doby můžete svou SIM kartu „přehodit“ do jiného mobilu a tímto způsobem můžete dárek – hru zdarma – dostat do mobilu některého ze svých přátel.

Karel Sasín

Diskuze (8) Další článek: Louis Vuitton vyrobil kabelku pro nový mobil Bang & Olufsen/Samsung

Témata článku: , , , , , Automatický systém, Velká sláva, Žďár