Byli jsme se podívat na Datart Expo. Chcete nakoupit? Tady dostanete výběr i slevu

Můj názor  |  zobrazit i odpovědi (trvale)  |  řadit od nejstarších Komentáře nyní řadíme od nejnovějších.
Tímto odkazem můžete řazení změnit.
 |  nových názorů: 7

Názory k článku

22. 10. 2018 07:00

Mě se to hodně líbilo. Pravda nečekal jsem ani že by se mohlo přiblížit Invexu. Ty doby jsou už dávno pryč. Dostal jdrm vstupenku k nákupu v Datartu , tak jsem ze zvědavosti šel a vzal i ženu a dítě, které jsem nemohl odtáhnout už od robotů u vstupu. Pak to bylo jednoduché. Já šel vlevo a žena vpravo a potkali jsme se občas na jídlo nebo na kafe. Vydrželi jsme nakonec déle než 4 hodiny což jsme původně neplánovali.
Byl jsem nadšený z Huawei Mate 20 pro a dcera si konečně vyzkoušela Sennheiser sluchátka ke kytaře. Za nás dobrý a opakovat prosím.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
21. 10. 2018 22:43

Byl jsem tam, původně proto, že jsem si chtěl připomenout Invex, alespoň částečně. Akce byla docela trapná, byť se článek snaží tvrdit opak, tak alespoň z mého pohledu jsem byl ve větší prodejně. Jenom nevím, jestli v Datartu, nebo Electroworldu. Ale ano, viděl jsem tam myslím jednu rychlovarnou konev a jeden toustovač, který vypadal fajn. A pak ještě něco od Eta myslím, ale už nevím, co to bylo. Sranda je jejich slodagan o spouštění budoucnosti, ale kupony a info jsou v tištěné brožurce jako za dob Invexu, web akce byl v době ohlášení nefunkční, což se tady probíralo a web s nabídkou akční nabídky taky moc nefungoval. Nijak jsem si to tedy neužil, naštěstí mi nikdo moc necpal letáky a katalogy a těch pár pokusů jsem zvládnul odmítnout. Jak tady někdo psal, hostesky a prázdné stánky. Co tam třeba dělal Intel, to je mi záhadou. Na straně druhé, hned vedle probíhal blešák Motortechna s doprovodnou výstavou historických aut a to jsem si užil mnohem více. Narozdíl od toho, aby mi DatartExpo dalo pocit, že jsem na na historickém Invexu, tak Motortechna mi dala pocit, že jsem se vrátil ještě před doby Invexu. Prodejci jako na trhu, krámů, že by jeden nespočítal a o půlce jsem ani netušil, co to je, ale bypadalo to úžasně. Byl tam i "Horst" prodávající leštící a brusné kotoučky, super. Funkční motor pro Aero taky zaujal. Byla tam i značná zahraniční účast, SK, FR, DE, HU, .... No a komu bylo málo, mohl se zastavit ještě v Tatoo Grand Prix, což jsem ale již vynechal. Takže nelituju, díky Datart Expu že mě vytáhnulo z Prahy, ale tím jejich přispění k pozitivnímu dni skončilo a příští rok ani omylem

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
21. 10. 2018 10:29

Ten robutek vypadá fajn je na jednom hotelu v Praze a je s tim sranda.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
21. 10. 2018 10:15

Občas jsem v Datartu nakupoval,ale znalosti " podavačů zboží" byly většinou bídné..😂👎na dotaz ke zboží,mi začali číst texty z obalu...Na webu si vyhledám vše potřebné ,a kupuji dle ceny...

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědi (1)Zavřít odpovědi  |  Odpovědět
Anonymizovaný  |  21. 10. 2018 09:59

Datart se nám tady snaží reinkarnovat Invex a myslí si, že bude mít stejný úspěch Nebyl jsem tam, ale stačí mi ty fotky a článek - je to tragédie. Taky jsem pracoval v několika korporátech, takže vím, že "produktoví manažeři a školitelé" řeší hlavně jak moc se bude produkt prodávat a školitelé pak jak vyškolit prodejce, aby jich co nejvíc natlačili zákazníkům. Co si nelze najít na webu nebo produktovém letáku, to většinou taky neví... Nejsou to vývojáři ani konstruktéři, kteří ví opravdu VŠE a kteří na opravdových technických veletrzích jsou přítomni.Navíc ve stáncích na fotkách vidím klasické "hostesky" a nikoho, tedy studentku, která to má jako brigošku na den přes agenturu a ví jen, že si má dnes oblíct to potištěný trapný tričko, co jí dali, usmívat se a vypadat dobře... Akorát je naštvaná z toho, že po ní chtějí, ať si přečte produktovou brožuru a snaží se ji zapamatovat. Kvůli brigádě na jeden den je přece zbytečné se to učit, navíc jí platí jenom čas, kdy tam stojí, takže nevidí důvod proč by to měla zadarmo dělat.Navíc podle fotek je na akci prázdno. Není se co divit, když je cílená na všechny a je tam "všechno" a mají se tam potkávat hráči i maminy z kuchně .Datartu bych poradil necpat se do podobných trapáren a raději zlepšit přístup k reklamacím - zrovna teď tam známý reklamuje notebook a ti frajeři mu ho při reklamaci poškodili a ještě se dohadují, že mají právo si poškození opravit jako další vadu v rámci jedné reklamace a dobrý.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
avatar
21. 10. 2018 02:55

Za mě fajn akce. Vstupné nikoho nezruinovalo a bylo se na co dívat. Mně se hodně líbilo jen tak projít mezi stánky, a když něco zaujalo, poptat se na detaily. Ať už chytré váhy u Umaxu, šifrovaný externí disk u Verbatimu (překvapili!), Mate 20 Pro u Huawei, A7/9 u Samsungu nebo elektro koloběžky, ale i myši, notebooky, Qi nabíječky... Výborné stánky měl Huawei, Olympus (tohle mimořádně chválím!), Samsung a spousta jiných, menších.
Naopak velké (fakt VELKÉ) zklamání byl Nikon, kvůli kterému jsem tam původně hlavně šel (Z7) - měli ve vitríně jen pár nejnižších modelů a vystavené vytištěné fotky. To mělo být jako co? Canon nebyl o moc lepší, ti měli aspoň střední řady, ale ať jsem s ezeptal na co chtěl, nevěděli prakticky nic.
Samozřejmě jsem neobešel všechno, třeba věci do kuchyně mě až tak neberou, ale celkově byla atmosféra dost fajn a stálo to a to.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Zasílat názory e-mailem: Zasílat názory Můj názor