CAT S32 je základ v outdoorových smartphonech. Nabídne nový Android i dlouhou výdrž

Společnost Cat Phones představila na veletrhu CES 2020 v Las Vegas nový model odolného smartphonu CAT S32. Jedná se o model nižší třídy s outdoorovou úpravou těla, který vyniká hlavně dlouhou výdrží na baterii a vysokým jasem displeje. Na českém trhu bude v prodeji za koncovou cenu 7 599 Kč, dostupný bude na volném trhu i u operátorů.

Klepněte pro větší obrázek

Robustní pogumované tělo vyhovuje normám odolnosti IP68 proti vodě a prachu (hloubka 1,5 metru po dobu 35 minut), proti pádu (z výšky až 1,8 metru na ocelový povrch) a splňuje i armádní normu 810G, která garantuje, že telefon je odolný proti vibracím, pádu, extrémním teplotám a účinkům solné mlhy. Vestavěná baterie poskytne kapacitu 4 200 mAh.

Displej s rozlišením HD+ a širokoúhlým poměrem stran 18 : 9 narostl na úhlopříčku 5,5“, chrání jej sklo DragonTrail Pro, které je odolné proti poškrábání. Výhodou má být dobrá čitelnost na příméme slunečním světle, dotykovou obrazovku lze ovládat i mokrými prsty nebo v rukavicích. V telefonu běží aktuální verze systému Android 10.

Klepněte pro větší obrázek

Zařízení pohání čtyřjádrový procesor Mediatek Helio A20 (MT6761D) s maximálním taktem 1,8 GHz, připraveno je 3 + 32 GB paměti. Zadní fotoaparát obsahuje jedinou čočku a senzor s rozlišením 13 Mpx, přední kamera je pětimegapixelová. Nechybí podpora LTE sítí, včetně funkcí VoLTE a VoWiFi, NFC, funkce Dual SIM a také 3,5mm jack.​ Na telefonu najdeme programovatelné tlačítko, kterým můžete například rychle zapnout svítilnu, aktivovat fotoaparát nebo jej využít jako SOS tísňové tlačítko.

Diskuze (4) Další článek: Skládací véčko od Samsungu má stát o polovinu méně než novodobý Razr!

Témata článku: CAT, , , , , , , , , , , , , Dragontrail, Cata Phones, Dual Sim, Telefon, Zak, Las Vegas, SMA, Dlouhá výdrž,