CDMA mobil od Sony Ericssonu (přehled bleskovek)

V Rumunsku jsou v oblibě renovované telefony - Nová verze programu MobilEdit! - Využívání mobilních aplikací v českých firmách roste. Stihli jste všwchno? Je tu pro vás přehled nejúspěšnějších bleskovek minulého týdne.
CDMA mobil od Sony Ericssonu
Mobil z dílny Sony Ericssonu s nezapamatovatelným typovým označením A1402S II je zakázkou pro japonskou společnost KDDI a je určen pro sítě CDMA.

V Rumunsku jsou v oblibě renovované telefony
O zemích západní Evropy se v souvislosti s mobilními telefony mluví často. O méně vyspělých zemích se ale už tak často nehovoří, proto vám nabízíme některé zajímavé informace o rumunském trhu.

Slovenský Orange bude dvě noci opravovat síť
Spoločnosť Orange Slovensko informovala, že v noci z utorka 17. augusta na stredu 18. augusta a v noci zo stredy 18. augusta na štvrtok 19. augusta bude vykonávať ďalšie zo série plánovaných technických prác.
 

Mobil pro ty starší
Nedávno jsme psali bleskovku o telefonním přístroji pro děti, nyní vám chceme ukázat telefon pro opačnou věkovou kategorii. Jedná se o mobil, který představil švýcarský mobilní operátor Orange pro místní trh.

Nová verze programu MobilEdit!
Společnost Compelson uvedla novou verzi svého produktu pro práci s mobilními telefony, programu MobilEdit! Uživatelé se konečně dočkali podpory pro správu souborů, mohou tedy kopírovat do nebo z telefonů fotografie, hudbu nebo třeba Java aplikace.

Návod: instalace USB CDMA modemu bez softwaru Gtran
Když jsem se v minulém zápisku o testování CDMA modemu od Eurotelu zmínil, že nebylo problémem nainstalovat a používat tento modem pod operačním systémem Windows bez nutnosti nainstalovat dodávaný prográmek Gtran Dialer, dostal jsem několik zpráv žádajících mne o tento návod.

Stáhněte si zvonění a obrázky pro svůj Samsung
Na českých stránkách společnosti Samsung se před nedávnem objevila nová sekce nazvaná zvonění a obrázky. Naleznete zde šest sekcí multimediálních dat určených pro mobilní telefony Samsung.
 

Využívání mobilních aplikací v českých firmách roste
V dnešní tiskové zprávě společnosti Logos se hovoří především o možnostech využívání moderních mobilních aplikací v mnoha odvětvích. Snížení chybovosti uředníků, vyšší produktivita práce, ale i snažší záchrana lidských životů patří podle průzkumu k největším přinosům používání mobilních aplikací v praxi.

Cyklistický tým Siemens bude usilovat o zlato
V současnosti velice úspěšný tým závodníků na horských kolech, Siemens mobile Cannondale Mountain Bike Racing Team, se objeví v Aténách v roli favoritů. Ve dnech 27. a 28. srpna změří závodníci své síly na olympijském závodišti horských kol Parnitha severně od Atén.
 

Nokie budou konečně fungovat s Eurotel Go
Eurotel právě rozeslal tiskovou zprávu, ve které informuje o vyřešení problémů s AOC u některých nových telefonů značky Nokia. Telefony, které AOC nepodporovaly, nemohly pracovat  s předplacenou kartou Go. Od příštího pondělí by mělo být vše v pořádku.



Váš názor Další článek: Siemens S65: hledáte mobil pro práci? (přehled článků)

Témata článku: Sony, , , , Lidský život, Pře, Přehled, Eri, Produktivita, Son, Compelson, Nová sekce, Mobil, Blesk, Pro GT, MOBI, BLE, #cd