Čekání končí. Mobilní hra Harry Potter: Wizards Unite startuje v pátek 21. června

Nekonečné čekání fanoušků kouzelnického světa Harryho Pottera je u konce! Vydavatel hry oznámil, že je celosvětový start Harry Potter: Wizards Unite naplánován na pátek 21. června. Skončí tak dvouměsíční beta testování, které probíhalo v Austrálii a Novém Zélandu. Hru jste si sice doposud mohli stáhnout z neoficiálních zdrojů, ovšem všechny ostatní regiony byly geoblokovány, takže se v nich nevyskytovaly žádné herní objekty. To se však již za pár dní změní.

Nestane se tak zřejmě najednou, ale postupně. Vývojář hry bude postupně zapínat herní servery pro regiony po celém světě, v první vlně má na řadu přijít USA a Velká Británie. Samotná hra staví na základech Pokémon Go, na jednu stranu zřejmě nebude tolik chytlavá a jednoduchá ve stylu „chyť si pokémona“, na druhou stranu by mohla mít již od prvního dne obří herní základnu. A možnosti, kam posunout hru v rozšířené realitě, je celá spousta. Video z hraní betaverze můžete najít v našem dřívějším článku.

Trailer na mobilní hru Wizards Unite:


Oživeno 22.6. 10:00: Od dnešního dopoledne je hra spuštěna i v ČR, pokud na Google Play nevidíte hru ke stažení, stačí si instalátor stáhnout z APKmirroru a můžete se hned pustit do hraní.

Váš názor Další článek: Xiaomi spouští předobjednávky náramku Mi Band 4. Česky na vás mluvit nebude

Témata článku: , , , , , , , Profese, June, Brzký článek, Eyes, Read For, The Game, Česká republika, Wizards, Herní server, Vývojář hry, Mobilní hra, Nový Zéland, Beta testování, Wizard, Wizard Unit, Čekání, MOBI, Wizards unit