Čekáte na češtinu do Xiaomi Mi Smart Band 5? Dočkáte se, hned to ale nebude

Xiaomi Mi Smart Band 5 se na českém trhu prodává už od července, a to za doporučenou cenu 1 490 Kč. Novinka má oproti staršímu modelu vylepšený AMOLED displej s vysokým rozlišením, celkem 11 profesionálních sportovních režimů určených pro měření výkonu, podrobnější sledování spánku i s jeho REM fází a ženám nabídne např. také sledování menstruačního cyklu. Co naopak zatím nemá, je české prostředí.

Xiaomi vylepšovalo ve všech směrech, což se dotklo i kritizovaného způsobu nabíjení, při němž bylo nutné modul vyndávat z řemínku. Nová nabíječka je magnetická, avšak díky většímu displeji vydrží baterie na jedno nabití „jen“ 14 dní namísto tří týdnů. Pro mnoho uživatelů pak může být nepřekonatelným problémem chybějící čeština. Jak ale potvrdilo oficiální zastoupení značky pro ČR, formou aktualizace by se měla do náramku dostat v říjnu letošního roku. Stačí tedy zhruba čtvrt roku vydržet.

Diskuze (6) Další článek: Týden mobilně 543: závody v rychlém nabíjení, trapas po anglicku a překvapení od Samsungu

Témata článku: Xiaomi, , , , , Menstruační cyklus, SMA, Česká republika, Náramek, Sledování, Smart Band, Vysoké rozlišení, Čeština, Velký displej,