Červencové Mobility: 14 mobilů v jednom časopisu

Do červencových Mobilit se nám podařilo připravit neuvěřitelných čtrnáct různě dlouhých recenzí mobilních telefonů. K tomu čekejte velké téma o roamingu a hlavně soutěž o megapixelový fotomobil Siemens S65 a další lákavé ceny.

Od dnešního dne si můžete na stáncích koupit červencové Mobility. Připravili jsme pro vás 84 stran nabitých informacemi o mobilech. V tomto čísle jsme překonali všechny vlastní rekordy a věnujeme se čtrnácti mobilním telefonům. Nechybí ani ostatní oblíbené rubriky, soutěže a několik podrobných témat.

Novinka: prolistujte si časopis na webu Mobilit

Vyhrajte fotomobily Siemens

Rozhodli jsme se na léte trochu okořenit naši fotografickou soutěž. Až do konce srpna můžete posílat fotky z mobilu na téma „Moje dovolená“. V průběhu září soutěž vyhodnotíme a autoři tří nejlepších fotek získají mobily Siemens S65, Siemens CX65 a Siemens C65. Podrobnosti a přesná pravidla najdete na stránkách foto.mobilmania.cz.

Co se děje ve světě

Pročtením několika prvních stránek Mobilit získáte skvělý přehled o tom, co se děje v mobilním světě. Vše podstatné jsme shrnuli do Prvních pohledů (kde jsou tentokrát umístěny i krátké recenze), Klípků, Mobilitek a Mobile News.

Hlavní témata

S mobilem v cizině - hlavním tématem prvního prázdninového čísla jsou rady, tipy a triky k roamingu. Najdete v něm názorné mapky a několikastránkové tabulky se všemi důležitými cenami. Pokud se právě balíte na dovolenou, nezapomeňte se cestou stavit v nejbližším novinovém stánku.

Mobilní království: Philipsůvky - náš pravidelný seriál o výrobcích mobilních telefonů pomalu spěje ke konci. V červencovém čísle se mají na co těšit příznivci značky Philips, v příštím čísle si zase přijdou na své milovníci LG.

Sponzoring operátorů - proč operátoři investují peníze do fotbalu, hokeje, divadla či tance, místo aby zlevnili své služby?

Jak na mobil: vyzvánění - víte, co je vyzváněcí profil, vibrační vyzvánění nebo minutové pípání? Rubrika pro začátečníky vám tyto a mnohé další pojmy vysvětlí a také vám poradí, kde a jak telefon nastavit, aby hrál přesně podle vašich představ.

Recenze mobilů

Nokia 7610 - první megapixelový fotomobil na pultech českých obchodů

Sharp GX23 a Sharp TM100 - duel dvou mobilních telefonů značky Sharp, které prodávají mobilní operátoři

Siemens CF62 - véčkový telefon se stylovou anténou ve tvaru poutka

Nokia 5140 - odolný mobil s vestavěným kompasem a podporou technologie push to talk

Motorola V220 - levné véčko s vestavěným fotoaparátem

LG G7050 - asijský telefon s netradiční výsuvnou konstrukcí

Nokia N-Gage QD - nástupce herního zařízení Nokia N-Gage

Ostatní

Zbytek časopisu tvoří různé užitečné drobnosti. V rubrice Maličkosti recenzujeme zajímavá pouzdra s výměnnými klopami a originální bluetoothové sluchátko.

Mobilní servis - tipy, triky a rady pro vaše mobilní telefony, odpovědi na vaše dotazy

Přehled parametrů - podrobný přehled parametrů mobilních telefonů na českém trhu

Novinka: prolistujte si časopis na webu Mobilit

Těšte se na srpen

Příští měsíc najdete Mobility na stáncích až 5. srpna (je to jako obvykle čtvrtek). Kromě pravidelných rubrik pro vás připravujeme tyto články:

Crash test II – minulý crash test se setkal s nečekaně kladným ohlasem. Rozhodli jsme se proto uspořádat další kolo. Siemens a Nokia tentokrát nasadí do boje své odolné borce M65 a 5140, které porovnáme s hrdým vítězem minulého kola, Alcatelem OT 331 (samozřejmě zcela novým, tomu z minulého crash testu budiž země lehká). Při testu jsme se samozřejmě nespokojili s laboratorními podmínkami, ale mobily vzali pěkně na výlet do přírody. Podívejte se, jak to vypadalo.

Jak fotit mobilem – vestavěné fotoaparáty pomalu pronikají i do nejlevnějších mobilů. Řada lidí ale neví, jak s takovým fotoaparátem správně zacházet, ani co od něj může čekat. Všechno důležité se naučíte, pokud si přečtete srpnové Mobility.

Mobilní království: LG pod Brdy - v srpnu důkladně prozkoumáme jihokorejského výrobce LG.

Recenze mobilů – plánujeme články o telefonech Siemens S65, Panasonic X70, LG C1200, Siemens C65, Motorola V500, Sony Ericsson K700 a dalších.

Diskuze (8) Další článek: T-Mobile chystá sady Twist s GPRS kartou a modemem

Témata článku: LG C1200, LG G7050, Motorola V220, Motorola V500, Nokia 5140, Nokia 7610, Nokia 7610 Supernova, Nokia N-Gage, Nokia N-Gage QD, Panasonic X70, Sharp GX23, Sharp TM100, Siemens C65, Siemens CF62, Siemens CX65, Siemens S65, Kladný ohlas, Mobilní král, Červ, Červen, Brdy, Mobil, Čas, Časopis, MOBI