České firmy na CES. Je jich 10 a jejich produkce vás příjemně překvapí

Můj názor  |  zobrazit i odpovědi (trvale)  |  řadit od nejstarších Komentáře nyní řadíme od nejnovějších.
Tímto odkazem můžete řazení změnit.
 |  nových názorů: 2

Názory k článku

avatar
14. 01. 2020 11:48

Tak mě zaujaly pouze 2 věci. Jako volnočasových běžec bych ocenil ty vložky do bot. Upřímně 90% běžců lajků má ambolutne katastrofální techniku. Ani já ji nemám ani zdaleka dokonalou. A tenhle gadget by to mohl napravit. Ovšem bojím se, že to zabije cena, která tento produkt určí spíše profesionálům.
Ono dát třeba 2.000 za vložky do bot je masakr. I tisícovka je dle mého pro víkendové sportovce hodně za takovou jednoucelovou věc. Do petistovku si naopak myslím že by si to mohl pořídit už každý, koho aspoň trochu zajímá jak běhá. Těch 500 korun leckdo dá i kdyby to ve výsledku nepotřeboval.
No a pak ty brzdy na brusle. Kdo vyráží na brusle i mimo pro to určené okruhy nebo nějaké parky, tak zná, jak osemetne je někdy zastavit, nebo sjet prutky kopec. Takže tohle je dobrá fičura.
Ale za 5000? :D
Opět, jak píšu, pro lidi kteří vyrazí I mimo okruhy, což jsou obvykle obyčejní lidé, jejich brusle většinou ani nemají takovou hodnotu. Takže pro cílovou skupinu a rozšíření ve velkém je to nemyslitelné cena. :D už vidím jak 5clena rodinka jde a vyplazne 25.000 za brzdy na brusle. 😂 To je dobrej for.
Takže nápad víc než dobrý, cenu bych ale dal tak do 50 euro.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědi (1)Zavřít odpovědi  |  Odpovědět
Zasílat názory e-mailem: Zasílat názory Můj názor