České herní studio žádá peníze na Kickstarteru. Pro investory má originální dárky

V době karantény do hospod a restaurací nemůžeme, pražské herní studio Fireball nás tam zve alespoň virtuálně. Přichází s originálním konceptem přispívání na své připravované mobilní RPG. Dle investované částky dostanete buď chléb s vodou, nebo pečeného divočáka.

Crowdfundingová kampaň na Kickstarteru je stylizovaná do prostředí středověké putyky a návštěvníci si mohou z jídelního lístku vybrat ze 13 cenově odlišených pokrmů – tedy odměn. Začínají na dvou a končí na pěti tisících dolarech. Investoři získají přístup k první verzi aplikace, která bude vypuštěna letos v létě, ale mohou si nechat vytvořit i vlastní prvek, jako je nestvůra, stavba atd. Cíl je do 1. května vybrat 20 tisíc dolarů.

Fireball je mobilní aplikace, která převádí tradičně role-playingové hry do mobilního prostředí. Uživatelé spolu budou komunikovat prostřednictvím chatu a společně budou zažívat dobrodružství, během kterého každé jejich rozhodnutí ovlivní další vývoj příběhu. Stolní hry tohoto stylu mají často komplikovaná pravidla, hlavní výhodou aplikace je plná automatizace. Fireball dále přináší možnost spojit se s hráči po celém světě na základě herních preferencí (jazyk, časová zóna apod.). Hra se připravuje pro Android i iOS.

Teaser od tvůrců hry:

Váš názor Další článek: T-Mobile v dubnu: levnější Huawei P30 Pro a Samsung Galaxy S10e

Témata článku: , , , , , , , , , Herní, Aplikace, Pro +, Fireball, Ori and The Blind Forest, Dar, Originální dárek, Investor, Pokrm, RPG, Herní studio, Studio,