České UPC končí k 1. dubnu. Zákazníci přejdou pod Vodafone

Firmy Vodafone a UPC oznámily sloučení již minulý rok. Letos na jaře dojde k finálnímu propojení. Zákazníky UPC firma upozorňuje, že od 1. dubna přejdou kompletně pod Vodafone. Nové obchodní podmínky budou dostupné na začátku března.

Velkou akvizici oznámily firmy loni na jaře, na podzim získala posvěcení od Evropské komise. Dojde ke sloučení přibližně 1,5 milionu zákazníků s pevným internetem a 3,9 milionů zákazníků s mobilními službami. Již nyní nabízí Vodafone na svých internetových stránkách pevný internet právě skrze UPC a do budoucna by měla být zachována pouze značka mobilního operátora.

Od 1. 4. se všichni zákazníci UPC ČR převedou automaticky pod nástupnickou společnost, kterou je právě Vodafone Czech Republic. Velké změny tarifů nelze očekávat, konkrétní smluvní podmínky budou ale zveřejněny 1. března. Na seznámení s nimi tak budete mít měsíc. Do budoucna se pak počítá s postupným utlumením a následným ukončením značky UPC.

Diskuze (35) Další článek: U Samsungů nelze dlouhodobě upravit rozlišení fotek. Letos dojde k malé změně

Témata článku: , , , , Zákazníci, Budoucnost, Internet, Milión zákazníků, Duben, Zak, Vodafone Czech Republic, Sloučení,