Český Telecom koupil Eurotel: co bude dál?

Neuniklo vám něco? Vyhlášení a analýza výsledků ankety o nejlepší mobil 2003 - Nejrychlejší mobily Siemens naleznete ve speciální edici - Motorola T720 je velmi povedené véčko (zkušenosti) - a další články.

Sobota

Philips 530 aneb T610 killer podruhé
Nečekaný zájem u vás vyvolal článek o novém mobilním telefonu Philips 530, který je funkčně podobný s modelem Sony Ericsson T610. V dnešním článku se mu budeme věnovat opět, tentokrát však formou fotografií.
14.6.2003, Marek Turoň

Pátek

Motorola T720: velmi povedené véčko (zkušenosti)
(SK) Motorola T720 je stylová, moderní, luxusní a barevná. Navíc obsahuje některé z manažerských funkcí. Díky koncepci velkého véčka nabízí pohodlnou práci s SMS. Jak přístroj hodnotíme po měsíčním používání?
13.6.2003, Daniel Pribiš

Nokia Image Viewer: šup s fotkami na obrazovku televize!
Zajímavou hračku naleznete na seznamu příslušenství k mobilním telefonům značky Nokia. Nokia Image Viewer umožní majiteli Nokie s foťáčkem prohlížet pořízené fotografie na televizní obrazovce.
13.6.2003, Libor Zezulka

Magnetické paměti pro telefony a PDA v roce 2005
IBM a Infineon představily plán, jak dostat paměti MRAM pro kapesní zařízení do masové produkce už v roce 2005. Hlavní výhodou MRAM je mnohem vyšší rychlost zápisu oproti pamětím typu FLASH.
13.6.2003, časopis Živě

Čtvrtek 

Dyad: volání do Evropy za korunu padesát, do Ameriky zdarma
Potřebujete volat do Ameriky či Evropy? Dyad je zajímavou alternativou ke službám našich operátorů. Přes internet se připojí do Ameriky, odkud pak volá tam, kam potřebujete. Po Americe a Kanadě zdarma a kamkoliv po světě za docela zajímavé ceny.
12.6.2003, Petr Broža

T-Mobile: volejte z roamingu za dvacet korun
T-Mobile nabízí výhodné prázdninové volání v roamingu. Dochází ke snížení původní sazby u tarifu WorldClass a zlevnění roamingových hovorů u Twistu. Levnější bude o prázdninách i volání v Chorvatsku.
12.6.2003, Tomáš Votruba

Nokia Music Stand: udělejte si HiFi z mobilu
Pod označením Nokia Music Stand se nabízí příslušenství, které z vašeho mobilního telefonu udělá hlasité rádio, MP3 přehrávač či výkonné hands-free. Přitom všem vám mobil ještě dobije.
12.6.2003, Libor Zezulka

Středa 

Samsung TV Phone – pro televizní maniaky
Chcete sledovat vysílání televize přímo na displeji mobilního telefonu? Pokud si pořídíte nový model od společnosti Samsung s vestavěným TV tunerem, neměl by to být žádný problém.
11.6.2003, Marek Turoň

Budeme platit méně za volání z pevných do mobilních sítí?
Asociace provozovatelů veřejných telekomunikačních sítí (APVTS) se snaží prosadit snížení cen za propojení mezi pevnými a mobilními sítěmi. Současné ceny totiž zbytečně předražují volání.
11.6.2003, tisková zpráva

Treo 600 – vlna nadšení na obzoru
Legenda z kategorie komunikátorů, či potažmo chytrých telefonů, dostane co nevidět svého nástupce. Spojení Palmu a Handspringu tak začíná plodit ovoce. I když jsou informace zatím mlhavé, bude o co stát.
11.6.2003, Marek Turoň

Úterý

Nejlepší mobil 2003: vyhlášení a analýza výsledků
Uzavřeli jsme třetí ročník ankety Nejlepší mobil a připravili důkladnou analýzu výsledků. Z článku zjistíte, které mobilní telefony a které značky hodnotí sedmatřicet tisíc našich čtenářů jako nejlepší.
10.6.2003, Marek Lutonský

Oskar spouští velkou SMS hru o super telefony
SMS Mise je nová sci-fi hra v rámci programu OskarZóna. Nejlepší hráči si mohou vybrat mobil dle vlastního výběru. Komu by se nelíbil třeba nový Sony Ericsson T610, Siemens S55, Nokia 3650 a další ceny.
10.6.2003, Tomáš Votruba

Nejrychlejší mobily Siemens naleznete ve speciální edici
Silné stroje, řvoucí motory a skvělá atmosféra závodů Formule 1 na vás dýchne z další speciální edice, kterou pro vás připravil Siemens. Pokud však máte zájem o model S55, budete si muset pospíšit.
10.6.2003, Marek Turoň

Pondělí 

Megarecenze Samsungu SGH-S300: véčko, díl třicátý sedmý
Samsung SGH-S300 je malinké, ale přitom nadprůměrně dobře vybavené véčko. Jeho největším lákadlem jsou dva barevné displeje, ale jak se dozvíte v této megarecenzi, černobílý displej na čelní ploše véčka je stále nepřekonaný. V článku najdete stovku obrázků!
9.6.2003, Marek Lutonský

Český Telecom koupil Eurotel: co bude dál?
Český Telecom minulý týden definitivně uchopil Eurotel do svých spárů. Nyní je největší český mobilní operátor jen a pouze jeho. Co bude následovat? Jaké jsou varianty dalšího vývoje?
9.6.2003, Jiří Hlavenka

Váš názor Další článek: Eurotel zlevňuje: Sony Ericsson T68i a Siemens S55 pod pět tisíc

Témata článku: , , Motorola T720, Nokia 3650, Philips 530, Siemens S55, Sony Ericsson T610, Euro &, Infineon, Český Telecom, Euro, Telecom, Sci-fi hra, Český