Chcete chodit s celebritou?

Pokud máte mobilní telefon, básnické střevo a pohybujete se zrovna v Číně, můžete si získat náklonnost filmové hvězdy. Pomoci vám k tomu může obyčejná zamilovaná esemeska, kterou jí s láskou pošlete.

Tato zprávička se nedávno objevila v Číně. Všichni její obyvatelé, kteří vlastní mobil, mají šanci poslat herečce Annie Wu  svá vyznání prostřednictvím krátké textové zprávy a doufat, že právě jejich bude to nejzamilovanější. Tato populární třiadvacetiletá filmová hvězda totiž hledá přítele a rozhodla se tím ještě zvýšit svoji popularitu.

Podle čínských informací má každý majitel mobilu možnost poslat zamilovanou textovku, která nebude mít více než 50 čínských znaků slečně Wu a stát se tak jejím  nejromantičtějším přítelem. Nejlepší textovková „esej“ bude ta, která získá za pětitýdenní období nejvíce bodů od poroty, kterou tvoří nejbližší známí Annie, a od ostatních čtenářů webových stránek, na nichž jsou esemesky také zveřejněny. Ze zřejmých důvodů vám ale adresu nepředkládáme, protože v čínštině by si asi nikdo moc nepočetl.

Vydělat se dá na všem…

Jistě jste již pochopili, že se jedná jen o hru. Všechny eseje totiž přispívají devíti procenty poplatku za odeslání esemesky sponzorovi hry, firmě Beijing-based Enorbus. Hru hraje i sám výkonný ředitel firmy, zřejmě však z jiných důvodů, než aby se seznámil s Annie.

Podle slov Annie Wu pro ni samotnou není důležité skóre esemesek, ale nápaditost a přála si, aby se hráči o ni v esemeskách doslova bili. Takový souboj po textovkách totiž nikomu neublíží a dokáže v každém odhalit jeho romantického ducha, což ocení všechny ženy.

V návaznosti na „zamilovanou esemeskiádu“ už vznikla také hra o Annie Wu, která má podobu jakéhosi kvizu. Kdo v něm uhodne nejvíce otázek o Annie, může vyhrát zajímavé ceny.

Odměna pro nejlepšího

Do budoucna se plánuje také videohra na mobily, nazvaná Annino srdce; na tu si však obyvatelé Číny budou muset ještě počkat, dokud k nim nedorazí rychlé datové přenosy GPRS. Aby mohl v této hře hráč vyhrát přízeň dívky, musí být chytrý, bohatý a dobře vypadající. Během hry se totiž budou moci hráči s Annie přímo setkávat a když ji zaujmou, dostanou body. Autor nejhezčích esemesek a zároveň nejoblíbenější hráč z on-line hry se pak bude moci s Annie Wu setkat osobně. A třeba se pak zamiluje opravdu i Annie…

A co vy? Chtěli byste u nás také bojovat svými esemeskami o přízeň některé naší známé krásky? Která by to byla a proč?

Diskuze (15) Další článek: Mobil v armádě - pohled za oponu

Témata článku: , Chod, Nápaditost, Videohra