Chcete si zahrát v reklamě Vodafonu? Stačí jedna fotka

Některé televizní reklamy Vodafonu a jehpředchůdce Oskara se staly legendami. Operátor si nikdy nepotrpěl na gigantické monumentální spoty, oslovoval spíše vtipem a situacemi, ve kterých se může ocitnout každý z nás. Nyní Vodafone připravuje novou kampaň a shání zájemce, kteří by se chtěli stát její součástí.

Pokud máte zájem zazářit v reklamním spotu Vodafone a bylo vám již 18 let, zašlete společnou fotografii sebe a svých kamarádů na e-mailovou adresu casting@vodafone.cz nejpozději do pátku 14. srpna do 12 hodin. O vítězích, kteří se společně s profesionálními herci zúčastní oficiálního castingu na budoucí reklamu Vodafonu, rozhodne hlasování veřejnosti na www.cilichili.cz.

Do e-mailu nezapomeňte kromě přiložené fotografie napsat své jméno a kontaktní údaje. Odborná porota Vodafonu vybere 16. srpna z došlých přihlášek dvacet nejlepších fotografií, které se v následujících dnech utkají o přízeň veřejnosti v hlasování na webu www.cilichili.cz. Deset vítězů se koncem srpna zúčastní oficiálního castingu s režisérem reklamy a kreativní agenturou. Celkový vítěz si v reklamě zahraje i se svými kamarády, kteří budou zachyceni na vítězné fotce.

Diskuze (1) Další článek: Nejžádanější mobily za červenec

Témata článku: , , Casting, Voda, Celkový vítěz, Fotka, F +,