Chcete zabezpečit dům či auto? Zkuste prodejny T-Mobile

T-Mobile tento týden zahajuje pilotní provoz prodeje partnerských řešení ve vybraných značkových prodejnách. Kdo si chce zabezpečit svůj dům, auto, ohlídat své děti nebo si například na dálku zapínat topení na chatě, nemusí už hledat na internetu, stačí navštívit značkovou prodejnu a tam si vybrat.

„SIM karty T-Mobile se nyní objevují ve více než 100 partnerských řešeních. Chceme všem zájemcům usnadnit výběr a nákup, a proto jsme se rozhodli některá z nich nabídnout přímo v našich značkových prodejnách,“ říká Milan Křístek, ředitel prodeje firemním zákazníkům a služeb s přidanou hodnotou společnosti T-Mobile.

Pilotní provoz byl zahájen tento týden a bude probíhat až do konce února příštího roku. Během tří měsíců budou vybraná partnerská řešení k mání ve třech Značkových prodejnách T-Mobile: v pražské Metropoli Zličín, v OC Olympia v Brně a ostravském OC Futurum. V nich budou v nabídce zařízení určená především pro domácnosti. Zájemci si budou moci vybrat ze čtyř kategorií:

  • Dům – zajištění a monitoring bytů, rodinných domů, chat a chalup;
  • Auto – sledování a zabezpečení vozidel;
  • Osoby – sledování dětí, seniorů, ale i domácích mazlíčků;
  • Vzdálené ovládání – zařízení pro dálkové ovládání například topení, vrat, ohřev vody a další.

Jednoduše na jednom místě si tak každý může zajistit bezpečí nejen svých blízkých, ale mít neustále přehled o svém domově či autě. V rámci zkušebního provozu budou v prodeji řešení od společností CCS, NetRex, WM Ocean, NAM Systém, Securitas ČR, RADIUM, Princip, 1. REX SERVICES a MACROWEIL.

Diskuze (6) Další článek: Nokia chystá 1GHz a dvoujádrové procesory

Témata článku: , , , Prodej, Dům, T - Mobil, Mobil, T Mobil, OC futurum, Ohře, Pro +, Auto, CCS, Ohřev, MOBI, Pražské metro