Chtěli byste mobil s podpisy známých herců jako suvenýr?

Motorola připravila pro svoje fanoušky speciální edici svých mobilních telefonů. Tyto luxusní přístroje jsou zvláštní tím, že na jejich krytu můžete najít podpis některé ze slavných filmových herců nebo hereček.
Americký telekomunikační gigant Motorola připravil pro všechny příznivce svých mobilních telefonů a závisláky na americký filmových trhácích speciální edici svých mobilních telefonů.

Tyto luxusní přístroje jsou zvláštní tím, že na jejich krytu můžete najít podpis některé ze slavných filmových herců nebo hereček. Svůj nový mobilní telefon můžete mít osobně podepsán takovými celebritami, jako je například Bruce Willis, Johny Depp, Hugh Grant, Uma Thurman a spoustou dalších.

Tyto přístroje nejsou tak drahé z důvodu přehnané hamižnosti některé z filmových hvězd. Vysoká cena za tyto mobilní telefony je stanovena proto, ze Motorola věnuje veškerý výtěžek z prodeje těchto podepsaných mobilních telefonů na konto fondu boje proti syndromu selhání imunity - AIDS. Motorola je jedna z mála světových telekomunikačních gigantů, kteří podnikli podobný krok pro záchranu lidských životů, které jsou ohroženy touto zákeřnou nemocí. Všechny tyto podepsané mobilní telefony byly vydraženy a celkový zisk z jejich prodeje činil neuvěřitelné dvě miliardy amerických dolarů - tedy částka určitě ne zanedbatelná.

Otázkou však zůstává myšlenka, zda by podobná akce byla podobně úspěšná i v případě, že by probíhala v České republice. Koupili byste si podobný mobilní telefon s podpisem např. Petra Broži, Marka Lutonského, Martina Dejdara nebo Jany Štefánkové? Zaplatili byste vysokou cenu jen proto, ze výtěžek prodeje jde na humanitární účely? Kterou slavnou osobnost byste chtěli mít podepsánu na svém telefonu?

Diskuze (18) Další článek: Kdo zaplatí UMTS: operátoři v krizi?

Témata článku: , Známý, Celkový zisk, Mobil, Podobná akce, SUV, Podpis, MOBI, Jak