Chystá se tenký Visor Edge, je i obrázek

Již příští týden by mohl Handspring odhalit svůj připravovaný Visor Edge, který by měl konkurovat Palm V a Sony Clié.
Již příští týden by mohl Handspring odhalit svůj připravovaný Visor Edge, který by měl konkurovat Palm V a Sony Clié.

Zdroj: PDABuzzK základním vlastnostem patří štíhlejší provedení v kovovém obalu podobně jako například iPaq Pocket PC, s tímto počítačem jej spojuje ještě jedna vlastnost: kvůli rozměrům nebude obsahovat Visor Edge přímo integrovaný slot pro SpringBoard moduly, ale bude pro ně existovat redukce, která se připne na Edge podobně, jako má iPaq košilku pro karty CompactFlash.

Přístroj by měl obsahovat PalmOS 3.5, 8 MB paměti a černobílý displej. Napájení bude zajišťovat integrovaný Li-(Ion nebo Poly) akumulátor. Z fotky vyplývá, že IrDA port se přesunul vlevo dolů a tužka se nezasouvá do přístroje, ale místo toho se přicvakává na stranu.

Počítač se už objevil i nabídce některých obchodů, nicméně po té, co se na Internetu tyto nabídky komentovaly, z online nabídek zmizel. Cena se plánuje okolo 399 dolarů a dostupný by měl být na přelomu března a dubna.

Tyto informace jsou v současné době neoficiální a jsou získány z toho, co se šušká po Internetu. Handspring pořádá příští týden tiskovou konferenci, kde se právě čeká, že by mohl být Edge představen oficiálně.

(Foto se objevilo na serveru PDABuzz)

Váš názor Další článek: Dobíjení z bankomatů: kompletní přehled

Témata článku: , , , Obrázek, Karta CompactFlash, VIS, I/O, Obr, Edge +