Čistička vzduchu VOCOlinc jako součást chytré domácnosti. Rozumí si se všemi velkými platformami

20 tisíc nádechů denně způsobí, že nám plícemi projde až 12 tisíc litrů vzduchu. Pokud stále dodržujete home office, nebo pracujete převážně v kanceláři, spolu se vzduchem vdechujete i prach, pyl, chlupy, bakterie atd. Tento neduh řeší různé čističky vzduchu, které také razantně pomáhají alergikům. Tu od VOCOlinc navíc můžete integrovat do chytré domácnosti.

Komunikuje totiž s Apple HomeKitem, Amazon Alexou i Google Assistantem. K její obsluze tak nepotřebujete bridge. Aktuální provoz, kvalitu vzduchu, teplotu i vlhkost v příslušné místnosti, však můžete sledovat i ve vlastní aplikaci výrobce. Ta umožňuje i nastavení podsvícení a nabízí časovač podle vašich preferencí.

VOCOlinc AirPurifier VAP1 si poradí i s větší místností do 60 m², kde ze vzduchu dokáže nejen neutralizovat pachy, ale hlavně odstranit 99,97 % všech malých částeček až do velikosti 0,3 μm. Disponuje průtokem vzduchu 500 m³/hod, takže běžnou místnost dokáže vyčistit už za 10 minut. Hlasitost při maximálním výkonu je max. 63 dB, naopak v tichém režimu se dostanete na 27 dB. Vybrat si můžete z 5 úrovní rychlosti ventilátoru a 4 režimů. Zařízení pak funguje na principu třístupňové HEPA filtrace. Cena čističky je 10 tisíc Kč. Můžete ji zakoupit přímo na webu výrobce VOCOlinc.cz.

Diskuze (2) Další článek: Týden mobilně 542: herní mašina, problematická aukce a blížící se bronzová smršť

Témata článku: , , , Chytré, Platforma, Domácnost, Velká platforma, Čistička, Místnost, Čistička vzduchu, HEPA filtr, Alergik, Vzduch, Lamax, Filtrace, Plíce