Co dostanete od Paegasu pod stromeček?

Zatímco Eurotel a Oskar mají svoje vánoční nabídky pouze pro nové zákazníky, Paegas myslí také na ty stávající. Ostatně posuďte sami, zda vám jeho dáreček bude vyhovovat.

Začněme tedy nabídkou pro nové zákazníky. Všichni noví Paegasisté, bez ohledu na to, zda vlastní předplacenou službu Twist nebo měsíčně platí paušál, dostanou od Paegasu od 1. listopadu značkovou vestu Reebok. Ti, kteří si koupí sadu Twist, dostanou vestu hned v místě nákupu, paušálním zákazníkům ji Paegas pošle poštou. Vestu nedostanete jedině v tom případě, že si koupíte samostatně kartu SIM Twist nebo že ji opravdu nebudete chtít.

Nabídka pro stávající zákazníky Paegasu je ovšem daleko výhodnější. Velká část současných majitelů karet SIM Paegas totiž dostane v nejbližších dnech poštou tzv. voacher, neboli poukázku, která je opravňuje k výhodnějšímu nákupu mobilu Alcatel OT 302. Tato nabídka se týká těchto skupin zákazníků:

  • paušálních klientů, kteří uzavřeli smlouvu s Paegasem nejpozději do konce října,
  • majitelů karet Twist, kteří se „zaregistrovali“ – tedy poskytli Paegasu vybrané osobní údaje – nejpozději do 20. října.

Za dárek ale musíte zaplatit

Na voacher je možné ve všech prodejnách Paegas, jak již bylo řečeno, zakoupit mobilní telefon Alcatel OT 302 a to hned ve dvou variantách:

  • v předplacené sadě Twist s kreditem 200 korun za 1 499 Kč,
  • s paušálem Paegas 20 Start za 1 999 korun.

Možná vás napadá několik kombinací, které by mohly nastat v souvislosti s nárokem na voucher. Mohly by to být tyto:

  • Zákazník přechází z Twistu na paušál a byl ve Twistu registrovaný. Takový dostane voucher.
  • Zákazník přechází z Twistu na paušál a nebyl ve Twistu registrovaný. Ten bohužel nedostane nic.
  • Zákazník přechází z Twistu na paušál a upíše se na dva roky a koupí si dotovaný mobil. Ten už nedostane voucher, ale vestu Reebok.

Pokud se vám nebude chtít běhat do obchodu, můžete si Alcatel OT 302 koupit i na dobírku – zavoláte na infolinku, kde nadiktujete číslo svého voucheru a na základě toho si můžete mobil objednat za symbolickou korunu poštovného a balného.

Možná vám tato nabídka připomíná loňskou akci Eurotelu. Myslíte si, že je výhodnější nebo pro vás vůbec není zajímavá? Která vánoční akce našich operátorů vás zaujala nejvíc?

 

Diskuze (58) Další článek: 1.11.2001 09:41 Napište nám...

Témata článku: , , Str, Paegas Nej, Stromeček, Paegas, Strom, Současný majitel, DOS