Co nového u T-Mobilu?

T-Mobile od prvního května letošního roku připravil pro své stávající i nové zákazníky několik významných změn. Protože jste je však mohli v minulém týdnu přehlednout, přečtěte si vše v tomto článku.

Pět mega zdarma

Síť T-Mobilu podporuje rychlé datové přenosy GPRS již poměrně dlouhou dobu. Spoustu uživatelů však od pravidelného používání výhod paketového přenosu odrazovala cena za přenesená data. T-Mobile se však rozhodl datové GPRS hovory ve své síti podpořit zajímavou akcí: v období od začátku května do konce července dává všem uživatelům programu GPRS Pro celých 5 MB dat zdarma. Je tak druhým českým operátorem, který se rozhodl o tuto formu propagace – konkurenční Oskar dal k dispozici jeden megabajt a zajímavou cenu za kilobajt přenesených dat.

Volejte déle!

Snad nejdiskutovanější byla změna účtování u Twist sad. T-Mobile totiž zrušil třiceti vteřinové účtování Paegasu a zavedl své vlastní účtování. Nyní tedy s Twist karet zaplatíte první minutu celou a dále jen počet provolaných vteřin.

Volejte jak o život

Tím však nové nabídky nekončí – od začátku května do konce června dostanou všichni stávající i noví uživatelé tarifních programů dvacet procent volným minut měsíčně zdarma. V praxi to znamená, že například u tarifu Paegas 200 získáte za tyto dva měsíce získáte 80 minut volání zdarma. A to se určitě vyplatí

Jak to tak vypadá, T-Mobile začíná vnášet do našeho telekomunikačního trhu svěží vítr. Hon na nové zákazníky totiž pomalu končí a operátoři se budou muset začít orientovat na udržení zákazníků současných nebo na přetahování telefonistů od konkurence. Bude zcela určitě zajímavé sledovat, jak zareagují konkurenční operátoři. Těšíte se?


Přečtěte si oficiální tiskovou zprávu:

Diskuze (18) Další článek: Sony Ericsson T68i: Král je mrtve, ať žije král (test)

Témata článku: , , T Mobil, Nov, T - Mobil, MOBI, Mobil, Pravidelné používání