Čtenářské recenze: na mobily nemusíte být tak hodní

Každý večer v redakci pročítáme všechny čtenářské recenze, které se za den u mobilních telefonů v katalogu objevily. Vybíráme z nich totiž jednu, která se následující den objeví na titulní straně MobilManie a která se dostane do soutěže o Nokii N90 a několik předplatných Mobilit (více zde).

Trochu nás překvapuje, jak jste na své telefony hodní. Za dlouhou dobu soužití přece musíte znát všechny jejich neduhy, problémy a nedostatky. V recenzích se ale až na malé výjimky pouze chválí.

Nebojte se být více kritičtí – v textu i v hodnocení. Vždyť takhle se téměř zdá, že všechny telefony jsou ideální. Jen povinnost doplnit sekci Nedostatky dává tušit, že se najdou i některé horší vlastnosti. Nic se samozřejmě nesmí přehnat, recenze má být vyvážená – ale pro člověka, který se rozhoduje před koupí mobilu, je důležitější, aby věděl o špatných vlastnostech, se kterými se potom může setkat. Ty dobré se už berou jako samozřejmost.

Kde najít recenze?

Možná jste si už všimli nového rámečku v pravém pruhu na titulní straně MobilManie. Ukazuje poslední uživatelské recenze a klepnutím se dostanete do přehledu všech recenzí.

Můžete také nakrmit své RSS čtečky adresou http://www.mobilmania.cz/system/rss/mobily.xml (adresu zkopírujte a vložte do čtečky). Všechny nové uživatelské recenze se k vám dostanou hned, jakmile vyjdou.


Tip redakce:
Změřte rychlost svého připojení k internetu s naší novou službou SpeedTest.cz
Diskuze (17) Další článek: Ministr Bublan chce mít možnost vypnout mobilní sítě

Témata článku: Hod, Mobil, MOBI