Další banka podporuje Google Pay. Mobilem mohou platit zákazníci Creditas i uživatelé Richee

Platební služba Google Pay pokračuje ve svém rozšiřování v České republice. Nově placení přes androidový smartphone podporuje banka Creditas u jí vydaných platebních karet a také u multibankovní aplikace Richee s vlastní kartou MasterCard.

K aktivaci stačí zaregistrovat jakoukoli platební kartu banky Creditas do mobilní aplikace Google Pay. Mobilním telefonem pak můžete platit na bezmála 190 tisících prodejních místech v Česku. Během července plánuje česká banka spustit podporu Garmin Pay a na podzim placení pomocí Apple Pay.

Google Pay je služba je určená pro mobilní telefony na platformě Android s operačním systémem 5.0 Lollipop a vyšším, které podporují technologii NFC (Near Field Communication). K použití karty je potřeba nainstalovat aplikaci Google Pay a v ní si zaregistrovat svou platební kartu, případně i více karet.

Jak platit přes Google Pay:

Váš názor Další článek: Šifrovaný Tor Browser je už i na Androidu. Skryje všechny vaše lumpárny

Témata článku: , , , , , , , , , , Richee, Mobil, Zak, Česká republika, Placení, Platební karta, Bank, Google Pay!, Near Field Communication, Uživatelé, Podpor, Ban, MOBI, Rich, Plát,