Další detaily o Huawei P40 Pro: 52Mpx foťák a čtyřikrát zakřivený displej bez výřezu

Aktuální politicko-ekonomická situace čínskému výrobci zrovna nepřeje, ale bez ohledu na tento fakt Huawei připravuje nástupce své špičkové smartphonové řady P. Podle dřívějších informací má premiéra zařízení rodiny Huawei P40 proběhnout na konci března v Paříži. S postupně se blížícím termínem začíná unikat čím dál víc podrobností o nových produktech.

Klepněte pro větší obrázek
Prostřední panel má být údajně určen pro Huawei P40 Pro, ten by se tak jako první telefon Huawei mohl zcela zbavit výřezů i průstřelů (Zdroj: @RODENT950)

S nejnovější „šuškandou“ přichází portál Themrpc.com, kterému se podařilo získat fotografie údajného panelu pro nejvyšší model Huawei P40 Pro. Ten má přinést OLED displej mírně zakřivený do všech čtyř stran a zejména se zcela zbavit výřezu u horního okraje. Jak bude řešena přední kamera, zatím nevíme. Vyrobeny mají být dvě prémiové varianty s keramickými zády.

Další update dřívějších spekulací má být upřesnění  údajů o hlavním fotoaparátu. Na něm má čínský výrobce opět spolupracovat s německou značkou Leica a primární senzor má přinést 52Mpx rozlišení s technologií „pixel binning“, tedy slučování obrazu ze čtyř sousedících pixelů do jednoho. Tím lze získat vylepšený snímek s rozlišením 13 Mpx.

Diskuze (6) Další článek: Huawei vyprodává sklady. K produktu se slevou dostanete navíc druhý zdarma

Témata článku: Huawei, , , , , , Huawei P40 Pro, Displej, Čínský výrobce, Výřez, Pro +, Pixel binning, Detail, F +, Zak, ? Displej, Foťák, Paříž