Diskuse: kde koupit nejlevněji mobil?

Kde nakupujete mobilní telefony? Jaké máte zkušenosti s internetovými obchody? Připadají vám mobily, které prodávají naši mobilní operátoři, drahé? Podělte se s našimi čtenáři o pár tipů, kam při koupi mobilu zamířit.

Téma dnešní diskuse vypadá zeširoka, nicméně věřím, že se vyklube do velmi zajímavého a plodného článku. Telefonů u nás stále přibývá, mobil se stává více spotřebním zbožím a čím dál častěji mění své majitele. Kde myslíte, že lze pořídit nejvýhodnější telefon? Nebereme pochopitelně v úvahu šedý dovoz. Máme na mysli oficiálně zakoupené přístroje od operátorů, dealerů a internetových obchodů atd. Zejména poslední kategorie je velmi zajímavá. Elektronických obchodů je spousta, není jednoduché se v nich vyznat.

Právě proto od vás očekáváme zkušenosti s jednotlivými prodejci. Nejhorší je vyřknout název toho nejlepšího a nejlevnějšího, některé firmy mají za příznivé ceny jednu značku mobilů, jiné zase druhou. Spousta lidí zavrhuje nabídku (ať už dotovaného či nedotovaného) telefonu přímo od operátora, jeho pořizovací ceny mnohdy nejsou až tak výhodné. Nebo se pletu? Zbavte se ostychu a napište, kde nakupujete vy.

Diskuse: kde koupit nejlevněji mobil? Jaké máte zkušenosti s internetovými obchody? Zdají se vám telefony nabízené operátory drahé?

Diskuze (485) Další článek: Kapesní počítače: Palm vs. Pocket PC (polemika)

Témata článku: , Mobil, Diskuse, Poslední kategorie, MOBI, Disk