Dnes na stáncích: MobilMania - nejlevnější časopis plný mobilů

Dnes se objevuje na stáncích dubnové vydání časopisu MobilMania. Za pouhých 9,50 Kč získáte 52 stran plných mobilních telefonů. V čem se MobilMania liší od ostatních mobilních časopisů? O telefonech píše jasně, čtivě a stručně. Nezahlcuje čtenáře zbytečnými odbornými termíny nebo nadbytkem textu.

Dubnová MobilMania se věnuje především novinkám z veletrhů v Barceloně a Hannoveru. Kromě toho se můžete těšit na řadu recenzí, informace o službách operátorů a tipy k vašemu mobilu.

Co nás čeká

V nejbližší době se u nás začnou prodávat Sony Ericsson K800i, Motorola V3x a Benq-Siemens E61. Připravili jsme proto ke každému krátký článek s přehledem základních funkcí.

  

Velký šestistránkový přehled mobilních novinek se tentokrát věnuje zajímavým telefonům z 3GSM kongresu v Barceloně a veletrhu CeBIT v Hannoveru.

   

Sedmero recenzí

Hitem měsíce je bezpochyby Sony Ericsson Z300i, jednoduché stylové véčko, jehož vzhled můžete vylepšit za pomoci skleněných kamínků.

 

V módě jsou ale také tenké telefony. Jejich průkopníkem je Motorola, proto jsme pro vás zrecenzovali Motorolu L7. ABy toho nebylo málo, přidáváme přehled ostatních tenkých Motorol.

  

Jestli patříte mezi náročnější uživatele, jistě raději sáhnete po špičkově vybavené Nokii 6280.

 

Jako první tištěný časopis v České republice přinášíme exkluzivní recenzi stolního telefonu Jablotron GDP-04.

 

Otestovali jsme také první v Česku prodávaný mobil s navigačním systémem. Jedná se samozřejmě o Siemens SXG75, který má shodou okolností dvoumegapixelový fotoaparát. Přidali jsme proto ukázky fotek, abyste si sami mohli udělat obrázek.

   

LG F3000 je samozřejmě dobře vybavený telefon. Snaží se ale přilákat hlavně designem sportovního auta. V MobilManii najdete jeho fotorecenzi.

  

Pokud na nový telefon nemáte dost peněz, rubrika Bazar je pro vás jako stvořená. Tentokrát recenzujeme Siemens S55.

MobilMania radí a doporučuje

MobilMania ale neobsahuje jen recenze telefonů. Věnuje se také službám operátorů a pravidelně přináší zajímavé tipy a triky k různým mobilním telefonům.

 

Pokud si právě teď chcete koupit nový mobil, možná vám přijde k duhu naše rubrika s doporučeními. Vždy vybereme čtyři oblasti, v každé doporučíme několik zajímavých mobilů.

MobilManii 4/06 najdete na stánku za pouhých 9,50 Kč. Pokud se vám zalíbí, nenechte si ujít příští číslo. To vyjde 20. dubna, dočtete se v něm například o Samsungu D800 nebo Nokii 3250.

Diskuze (12) Další článek: Sony Ericsson P990i bude mít v základní výbavě navigaci Wayfinder

Témata článku: , Benq-Siemens E61, LG F3000, Siemens S55, Siemens SXG75, Sony Ericsson K800i, Sony Ericsson Z300i, Mobil, Čas, Časopis, Tištěný časopis, STAN, MOBI, MobilMania, Příští číslo