Dnes vychází Katalog mobilů: jaro 2003

Kromě dubnových Mobilit ode dneška na novinových stáncích najdete také zbrusu novou publikaci Mobility – Katalog mobilů. Připravili jsme do ní recenze všech mobilních telefonů, které jsou v současnosti na českém trhu. Podívejte se na ukázky stránek.

Naším hlavním cílem při přípravě publikace Mobility – Katalog mobilů bylo usnadnit vybírání mobilního telefonu. V katalogu jsou na jednom místě k dispozici všechny informace důležité pro rozhodování.

Žádný suchý přehled

Do Katalogu jsme připravili recenze jednaosmdesáti mobilních telefonů, které jsou v současnosti nabízeny na českém trhu. Tyto telefony a kromě nich také další, které se buď začnou prodávat v nejbližší době, nebo se už jen doprodávají, jsou porovnány v rozsáhlém přehledu parametrů a cen. Tyto dvě stěžejní sekce doplňuje článek s tipy pro vybírání mobilního telefonu a slovníček s vysvětlením odbornějších výrazů, čtenáři Katalogu mobilů mohou také hlasovat v anketě Nejlepší mobil 2003.

Naším cílem nebylo vydat pouhý přehled mobilních telefonů na trhu. Chtěli jsme připravit co nejobsažnější příručku, která pomůže při nákupu. V recenzích proto není pouze „suchý“ popis parametrů a funkcí mobilů, ale také objektivní kritika vlastností, které potenciální uživatel při letmém seznámení s telefonem nepostřehne a přitom je měl při vybírání vzít v úvahu. V recenzích rovněž doporučujeme podobné mobily, které je vhodné zařadit do výběru.

Žádný zajíc v pytli

Dost samochvály, pojďme s kůží na trh. Z katalogu jsme vybrali několik stránek, které vám nabízíme k prohlédnutí ve formátu PDF. Soubory mají velikost od 120 do 363 kB.

 
Stránky s obsahem Katalogu mobilů

  
Část úvodního článku o výběru mobilního telefonu • Popis prvků na stránce s recenzemi

 
Většině telefonů jsme v Katalogu mobilů věnovali stránkové recenze,
některým dokonce dvoustránkové. Méně důležité nebo málo rozdílné modely
popisujeme na polovině strany.


Ukázka z celkem čtrnáctistránkového srovnání mobilů a přehledu parametrů

Dnes vycházejí také dubnové Mobility

Vedle Katalogu mobilů dnes vychází také dubnové číslo časopisu Mobility. Jeho hlavním tématem jsou novinky z veletrhu CeBIT, trendy v mobilních telefonech a tipy pro správný výběr digitálního fotoaparátu. Recenze mobilů: Nokia 3650 a 2100, Siemens CL50, Alcatel One Touch 525

Podrobnosti o dubnových Mobilitách najdete v dalším dnešním článku.


Katalog mobilů vychází samostatně, nezávisle na časopisu Mobility, má 128 stran a koupíte jej za 79 Kč (119 Sk) na novinových stáncích. Předplatitelé Mobilit katalog nedostanou automaticky, v případě zájmu si jej musí koupit zvlášť.

Kromě toho ale právě probíhá časově omezená akce, kdy za 399 Kč získáte Katalog mobilů spolu s ročním předplatným Mobilit. Oproti nákupu časopisu a katalogu na stánku můžete ušetřit 100 Kč.

Diskuze (37) Další článek: Nokia 9210i: na internet přes GPRS a další užitečné programy

Témata článku: Alcatel One Touch 525, Nokia 3650, Siemens CL50, Katalog, Katalog Mobilů, Kat, Mobil, Jar, Omezená akce, Správný výběr, Jaro, MOBI