Dnes začíná další ročník veletrhu Invex

Stejně jako každý rok, i letos na polovinu října připadl veletrh Invex, který se koná v areálu brněnského BVV. Protože tento veletrh není už z pohledu mobilních telefonů a mobilních operátorů příliš zajímavý a bude zde uvedeno opravdu jen málo novinek, nebudeme soustředit svoje síly na aktuální a krátké zpravodajství. Každý den večer sesumírujeme informace z daného dne a druhý den je shrneme do jednoho nebo více článků.

Na Invexu oproti loňskému roku bude chybět Oskar, který nepovažuje tuto výstavu za klíčový prostředek pro rozvoj svých aktivit a služeb. Následuje tak mnoho dalších firem, které se na Invexu neukázaly již loni. Zato Český Telecom stejně jako posledně má obrovský stánek s velkými schody, kde se budou bezesporu předvádět taneční skupiny a hrát nesčetné soutěže. I stánek Eurotelu je podobný jako loni - velké průhledné koule s místy pro jednání. A koneckonců ani Paegas není nijak originální a produkce bude opakovat nápady z loňska.

Pokud tedy na letošní Invex zavítáte, přejeme vám, abyste nebyli ušlapáni a aby vám Invex dal vše, co jste od něj očekávali.

 

Diskuze (4) Další článek: Recepce: zajímavá novinka Paegasu

Témata článku: Ročník, Veletrh, Ročník veletrhu, Invex