Dobíjení předplacenek nově na pokladnách supermarketů Tesco

Tesco zavádí možnost dobíjení kreditu všech tří operátorů. Od středy 15. června 2011 si zde budete moci dobít kredit na vašem mobilu, a to u všech tří mobilních operátorů T-Mobile, O2 i Vodafone. Může se zdát, že Tesco reaguje na příležitost, která se naskytla s problémy Sazky, kdy mobilní operátoři přestali dobíjet předplacené karty z jejích terminálů, nicméně dle slov mluvčí Tesco Stores ČR Evy Karasové se na toto Tesco chystalo již delší dobu.

Tesco již v květnu provedlo zkušební provoz v šesti pražských obchodech a jedné čerpací stanici a ukázalo se, že zákazníci této možnosti okamžitě začali využívat. Dle marketingové manažerky Tesco Stores ČR zákazníci při zkušebním provozu dobíjeli kredit v průměrné hodnotě zhruba 250 korun.

Nová služba bude k dispozici ve všech 163 obchodech Tesco ČR a na 18 čerpacích stanicích pohonných hmot, které obchodní řetězec Tesco v Česku provozuje. Postupně bude zavedena i do prodejen Tesco Expres, vznikajících z prodejen Koruna.

scr 2011_06_16 09_41_19.png
Článek vyšel na FinExpert.cz

Podle průzkumů dobíjeli lidé nejčastěji právě na terminálech Sazky a v menší míře přes internetové bankovnictví. Kredity již dobíjejí např. hypermatkety Globus a prodejny COOP.

Diskuze (20) Další článek: Nokia X7: prstová akrobacie [preview]

Témata článku: , , , , , Sup, Tesco, Super, Obchodní řetězec, Dobíjení, Tesco Stores, Pře, Supermarket, Super +, Šup, Nov, Poklad,