Dobrý hejtman pro Android: korupční hříčka s českou tematikou

Víno, krabice a hejtman. Už tušíte, na co tahle hra naráží? A nemýlíte se. Dobrý hejtman je tak trochu švejkovská reakce na politické dění v naší zemi několika předchozích měsíců. Jedná se o jednoduchou 2D hru ovládanou naklápěním telefonu, ve které máte za úkol pomocí obligátní krabice od bot sbírat postupně padající mince a bankovky. S každou takto sebranou měnou se navyšuje vaše zlodějské konto, přičemž se také musíte vyhýbat vazbě v podobě padajících policejních pout, nebo sedmiček od vína. Postupně stoupáte stále výš a výš v žebříčku politické významnosti, od okresních podržtašek až po celostátní zvířata. Vaše nejlepší zlodějská skóre je následně možno jednoduše sdílet na Facebooku přímo z prostředí aplikace, či je porovnat s výsledky ostatních poslanců. Pardon, hráčů.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Samotná hra je veskrze jednoduchá, ale o to více zábavná

Hra je k dispozici zdarma, bez reklam (tvůrci sami označují placení v tomto případě za pokrytectví nejvyššího řádu) pro mobilní smartphony s Androidem. Stáhnout ji lze přímo na Google Play, přičemž podporovány jsou všechny přístroje s verzí systému 2.2 a vyšší.

Vývojářský team AdlexApps prezentuje sám sebe jako skupinu začínající tvůrců bez finančních prostředků prostředků pro okázalé reklamy, zato s velkými ambicemi a nasazením. A nutno podotknout, že mají úspěch. Jejich prvotina se na Google Play líbí, momentálních několik desítek recenzentů jí udělilo hodnocení úctyhodných 4,7 z 5. A jak se líbí vám?


Dobrý hejtman, jednoduchá korupční hříčka od českých tvůrců
Diskuze (12) Další článek: inPage: Profesionální web na pár kliknutí

Témata článku: , , , , , Pokrytec, Hříčka, Česko, Pro +, #Android, Dobrý,