Doogee S96 GT. Nový superodolný tank zvedá výpočetní výkon a prodlužuje vzdálenost pro noční vidění

  • Doogee po dvou letech oživuje telefon s nočním viděním
  • Byl vylepšen čipset, paměť i kvalita foťáků
  • Nejdůležitějším aspektem je i nadále vysoká odolnost telefonu

Značka Doogee, která je známe zejména díky superodolným telefonům, oznámila nový model Doogee S96 GT. Jedná se o nástupce dva roky starého modelu S96 Pro, který se jako první pyšnil nočním viděním. Nová generace telefonu dostala výkonnější čipset, větší operační paměť a kvalitnější fotoaparáty. Telefon si však i nadále zachovává voděodolnost a prachotěsnost podle norem IP68, IP69K a MIL-STD810H. Tohohle „drobečka“ jen tak něco nerozhodí...

Design telefonu se mezigeneračně příliš nezměnil. Do ostře řazených rysů s pogumovanými hranami a vyztuženým tělem se dostal 6,2" displej, záda zdobí hned čtyři fotoaparáty. Na hlavní 48Mpx snímač navazuje dvacetimegapixelová kamerka pro noční vidění od Sony. Dokáže zaznamenat vše před telefonem až do vzdálenosti 15 metrů. Celek doplňuje 8Mpx širokáč a 2Mpx makro. Videa můžete natočit až v rozlišení 4K s frameratem 30 fps.

Klepněte pro větší obrázek
klíčové specifikace smartphonu Doogee S96 GT

Sony je ostatně dodavatelem i 32Mpx selfie kamerky, která je umístěna ve výřezu displeje. Ten navíc ještě kryje sklo Gorilla Glass blíže neupřesněné generace. Čtečku otisků prstů hledejte na boku pevně sešroubovaného těla, stejně jako akční tlačítko, jehož funkci si upravíte dle svého uvážení. 

Změnou prošel výpočetní výkon. Místo Helia G90 běží v telefonu výkonnější Helio G95 od Mediateku. Na 8GB operační paměť navazuje 256GB interní úložiště. Pod krytem je umístěna uživatelsky nepřístupná baterie o velmi slušně kapacitu 6 350 mAh, kterou dobijete, jak kabelem, tak bezdrátově. V prvním případě je maximem 24 Wattů, v případě druhém je pak stropem dobíjecí výkon 15W. V telefonu běží Android 12, a v rámci výbavy se počítá i s bezkontaktními platbami Google Pay.


Nejoblíbenější telefony Doogee

Doogee Smini 8GB/256GB Doogee Smini 8GB/256GB
nabízí 28 obchodů za ceny od 5 869 Kč
Porovnat ceny
Doogee S96 GT 8GB/256GB Doogee S96 GT 8GB/256GB
nabízí 7 obchodů za ceny od 5 418 Kč
Porovnat ceny
Doogee V31 GT 5G 12GB/256GB Doogee V31 GT 5G 12GB/256GB
nabízí 16 obchodů za ceny od 14 551 Kč
Porovnat ceny
Doogee S61 PRO Doogee S61 PRO
nabízí 24 obchodů za ceny od 4 039 Kč
Porovnat ceny

Další oblíbené telefony Doogee


Superodolná novinka se do prodeje dostane v polovině října, a to v černé, oranžové a zlaté barevné variantě. Dosti sebevědomá cena by neměla přesáhnout 17 tisíc korun.

Představení superodolného Doogee S96 GT:

Zdroj: Doogee

Váš názor Další článek: Na obzoru je přepracovaná mobilní aplikace Google Home. Těšte se na automatizaci a brzy i na editor skriptů

Když navštívíte internetový obchod přes náš katalog zboží, Živě za to může získat provizi. Službu Zboží Živě provozujeme ve spolupráci s Heureka.cz.

Témata článku: Doogee, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , Vzdálenost, Noční vidění, Super +,