Doogee Y7 chce zaujmout mládežníky. Pomoci může i velmi příznivá cena

Čínsko-španělská značka Doogee už sice představila i nástupnický model Y8, ale na český trh v těchto uvádí cenově dostupný smartphone nižší třídy Doogee Y7. Oslovit jím chce zejména mladší uživatele. Design je zdařilý, výčet hardwaru mnohdy i překonává konkurenci v dané cenové třídě a konečně cenovka činí příznivých 2 890 Kč.

Smartphone používá 5,8palcový Full HD+ displej s výřezem, záda má vyvedená v gradientovém efektu. Nechybí zde čtečka otisků a duální fotoaparát s rozlišením 16 + 13 Mpx. Výkon dodává osmijádrový procesor Unisoc SC9863A (ex Spreadtrum), k dispozici je 3 + 32 GB paměti. Baterie disponuje kapacitou 3 360 mAh. Telefon běží na Androidu 8.1 Oreo.

Doogee i v minulosti dodávalo na český trh smartphony s dobrým poměrem ceny a výkonu a mezi prvními například poskytlo modely s bezrámečkovým designem. Některé modely ovšem trpěly značnými softwarovými nedodělky a špatným sladěním prostředí s hardwarem. Doogee Y7 máme v plánu otestovat a uvidíme, zda se výrobce v tomto ohledu zlepšil.

Diskuze (17) Další článek: Ani iPhony, ani počítače Mac. Uhádnete, o který produkt Applu je aktuálně největší zájem?

Témata článku: Doogee, , , , , , , , , , , , , Model, Mládežník, Český trh, Příznivá cena,