Elephone Explorer 4K: Co může GoPro závidět [unboxing]

Ještě než se pustíme do testování, připisuje si akční kamera Elephone Explorer 4K dvě malá vítězství nad legendární GoPro. Ale konkurovat chce především Xiaomi Yi a spol.

Unboxing, tedy rozbalování nového produktu před kamerou, na MobilManii příliš často neděláme. Proč také – u telefonů je to trochu nuda, k nabíječce dostanete možná sluchátka, něco dalšího jen výjimečně. Ale když jsem nahlédnul do krabice téhle akční kamerky, už jsem běžel do studia.

Jmenuje se Elephone Ele Cam Explorer a třeba na Geekbuying ji koupíte za 2 400 Kč. Umí natáčet ve 4K rozlišení a rovnou v balení dostanete více než 20 kousků všemožného příslušenství, které poslouží při snaze upevnit kameru na helmy, kola, lyže, hůlky, auta, ponorky, draky, kočky a jiné extrémní sportovní nářadí ;-)

Jsou to drobnosti, halda plastového šrotu, ale třeba u vzývaného GoPro za tohle všechno kousek po kousku zaplatíte. Tady jen hrábnete do krabičky, a když ten který nástavec nevyhovuje, sáhnete pro jiný. Takže si Explorer připisuje první malé vítězství nad legendou. Další body má za cenu, ale konečné zúčtování přijde později. Ve spolupráci s časopisem Computer kameru Elephone Explorer zařadíme do velkého srovnávacího testu.

PS: ne, to není „ta mluvící“

Diskuze (8) Další článek: Android N: kód napovídá, že Google pracuje na skutečném okenním režimu

Témata článku: Elephone, , , , , Nářadí, Lyže, Světová premiéra, Nástavec,