EuroTel Go: další způsob dobíjení kreditu

EuroTel ke svým třem způsobům, jakými lze dobít kartu Go, přidal nový: nemusíte nikam volat, příslušný kód z kupónu jen zadáte tlačítky svého mobilu. A je to.
EuroTel ke svým třem způsobům, jakými lze dobít kartu Go, přidal nový: nemusíte nikam volat, příslušný kód z kupónu jen zadáte tlačítky svého mobilu. A je to.

Taky nesnášíte roztomilé hlasové konverzanty?

Z kupónu Go, který si musíte v tomto případě koupit, setřete ochrannou vrstvu, pod kterou se skrývá čtrnáctimístné číslo. Potom stačí tlačítky telefonu na displej zadat tento kód: *102*čtrnáctimístné číslo# a odeslat jej jako běžný hovor.

Příklad: řekněme, že na kupónu najdete číslo 12345671234567. Do telefonu proto zadáte *102*12345671234567#

Mezi hvězdičky a křížek není možné vkládat žádné nadbytečné znaky nebo mezery. Na displeji mobilu se za chvíli objeví nápis „Vaše Go karta bude nabita“ a v krátké době obdržíte SMS s kreditem v příslušné hodnotě. Aby se vám zaktualizovaný kredit zobrazil na displeji, musíte vypnout a zapnout telefon.

Tímto způsobem navíc nemusíte nabíjet jen svůj telefon. Když použijete kód *102*čtrnáctimístné číslo*číslo telefonu# můžete nabít jakýkoli jiný mobilní telefon s kartou Go.

Výhodou tohoto způsobu dobíjení je bezesporu rychlost. Přestože je volání na Go linku *88 bezplatné, než se při klasickém dobíjení dostanete do příslušné sekce a vyslechnete všechny nutné informace, strávíte s telefonem u ucha dost času.

Matka moudrosti

V krátkosti zopakujme, jaké další možnosti EuroTel nabízí pro dobíjení předplacených karet Go:

1. Zavoláte na Go linku *88) a podle pokynů hlasového konverzanta se dostanete do sekce dobíjení. Zde podle dalších instrukcí zadáte čtrnáctimístný kód, který najdete na kupónu (ten si musíte koupit).

2. Ve vybraných bankomatech, jejichž seznam najdete zde, můžete dobít kredit přímo z platební karty. Z bankomatu vyjede lísteček s kódem, který podobně jako v předchozím způsobu zadáte na Go lince.

3. Přes Internet: pokud už máte koupený kupón, můžete jím, resp. jeho číslem, dobít kredit na této stránce. Pokud máte bankovní účet u eBanky, vlastníte kartu CCS Kontakt nebo Juice Pay, nemusíte kupovat kupón, ale zaplatíte zde úplně on-line.

Diskuze (4) Další článek: S EuroTelem proti policejním radarům

Témata článku: , , , , Příslušný kód, Dobíjení kreditu, Euro &, Způsob, Euro, Eurotel Go, Dobíjení