EuroTel na Vánoce zlevní hovory

EuroTel minulý týden překročil hranici dvou milionů zákazníků a za odměnu jim připravil poměrně slušný vánoční dárek - volání za polovic.
EuroTel minulý týden překročil hranici dvou milionů zákazníků a za odměnu jim připravil poměrně slušný vánoční dárek - volání za polovic.

Pokud budete v době vánočních svátků volat z mobilní sítě EuroTel do jakékoliv české sítě, budete mít všechny hovory za polovinu původní ceny. Říká to tisková zpráva EuroTelu, kterou společnost vydala k příležitosti dosažení oné „magické“ hranice:

„Jako poděkování všem svým 2 000 000 zákazníkům připravil EuroTel v rámci oslav vánoční dárek, v podobě volání za polovinu, po dobu celých 2 dnů. Po dobu obou svátků vánočních, v pondělí 25. prosince a v úterý 26. prosince, zaplatí zákazníci společnosti EuroTel za všechny hovory v rámci České republiky pouze polovinu původní ceny.

Je jasné, že Eurotel chce dokázat, že jeho síť tento nápor levného volání vydrží - kdyby dal hovory zdarma, asi by to jeho síť neustála. Polovina ceny je tedy rozumných kompromisem, jak zajistit stabilitu sítě a přitom dát slušný vánoční dárek všem aktivním zákazníkům.

A jedna malá poznámka na závěr - tuto výhodu bohužel nevyužijí ti, kteří budou v té době volat z volných minut. Pokud tedy máte tarif a budou vám v dané době ještě nějaké volňásky zbývat, máte smůlu.

Diskuze (3) Další článek: Bomba: Bazmek má předplacenou kartu!

Témata článku: , , , , Euro &, Hovor, Euro, Vánoce ??, Polovina ceny