EuroTel nabízí loga a melodie pro Nokie – bez Internetu!

Od 17. dubna si budete moci s jakýmkoliv mobilem Nokia a kartou EuroTelu poslat na mobil logo nebo zvonění. Nemusíte k tomu na Internet, stačí poslat žádost jako SMS.
Go, značka předplacených služeb společnosti EuroTel spol. s r.o., nabízí od 17. dubna svým zákazníkům vlastní kolekci vyzváněcích tónů, obrazových SMS zpráv a log na displeje mobilních telefonů Nokia. Objednat požadovaná loga nebo tóny lze přitom jednoduchým odesláním SMS zprávy.

„Naši zákazníci jsou z různých skupin společnosti a každý má jiné potřeby. Chceme jim umožnit, aby si podle svých potřeb přizpůsobili nejen služby, ale i například vzhled svého telefonu,“ řekl Alexander Winkler, výkonný ředitel odpovědný za provoz společnosti. „Podle našich průzkumů služby, které nabízejí posílání vyžádaných obrázkových log, nebo vyzváněcích melodií pro mobilní telefony Nokia jsou velice žádané a vyhledávané,“ dodal.

Na internetové stránce Go naleznou zákazníci ukázky všech nabízených log, obrazových SMS zpráv a vyzváněcích tónů s přiřazeným číselným kódem. Objednání loga nebo tónu je stejné jako u služby InfoText, kdy se zašle Go SMS zpráva s příslušným klíčovým slovem a číselným kódem na číslo 999 111. Během několika sekund obdrží zákazník požadované logo, tón, nebo obrazovou SMS zprávu. Loga, vyzváněcí tóny a obrazové SMS zprávy lze zasílat i na jiná mobilní telefonní čísla, u obrazových SMS zpráv lze připojit i text, který bude poslán společně s obrázkem.

Nabídka log, tónů a obrazových SMS zpráv se bude každý týden rozšiřovat a aktualizovat. Pro lepší orientaci mají zákazníci možnost zjistit informace až o deseti nejnovějších a nejposílanějších logech, tónech a obrazových SMS zprávách opět pouhým zasláním SMS zprávy ve správném formátu.

Cena odeslané SMS zprávy s požadavkem je stejná jako u klasické SMS zprávy, podle tarifu zákazníka. Jednotná cena příchozí SMS zprávy s logem, vyzváněcí melodií, nebo obrazovou SMS zprávou je 14,90 Kč. Při posílání na jiná mobilní telefonní čísla platí za službu ten kdo ji objednal.

„Tato nová služba je dostupná všem zákazníkům společnosti EuroTel, kteří vlastní GSM telefon Nokia, ale největší zájem očekáváme mezi uživateli služby Go,“ dodává Alexander Winkler.

Příklady objednání log, vyzváněcích tónů a obrazových SMS zpráv

Objednání vyzváněcího tónu:
TON_3581

Vyzváněcí tóny poslané na jiný telefon:
TON_+420602888555_0153

Informace o pěti nejnovějších tónech:
TON_NOVY

Obrazová SMS zpráva s textem (text musí začínat hned za vykřičníkem):
EGO_2654_!Text který bude poslán spolu s obrázkem

Obrazová SMS zpráva s textem poslaná na jiný telefon:
EGO_+420602888555_2654_!Text který bude poslán spolu s obrázkem

Informace o deseti nejposílanějších eGo:
EGO_TOP_10

Změna loga operátora:
LOGO_3256, LOGO_GO

Poslání loga na jiné telefonní číslo:
LOGO_+420602888555_2301, LOGO_+420602888555_GO

Obnovení původního loga:
LOGO_ORIGINAL

Obnovení původního loga – jiné telefonní číslo:
LOGO_ORIGINAL_+420602888555

Informace o 8 nových logech:
LOGO_NOVY_8

Poznámka: podtržítka se zadávají jako mezera, v textu jsou použita pouze pro přehlednost

Seznam mobilů Nokia, na které jde poslat logo, najdete v našem článku. Přesný návod, jak posílat loga se seznamem log a melodií zveřejníme příští týden.

Diskuze (21) Další článek: EuroTel snižuje drasticky ceny za volání z Original Go!

Témata článku: Nokia, , , , , Pro +, Změna loga, Melodie, Euro &, Log, Euro