Eurotel: poslouchejte hudbu v mobilu!

Společnost Eurotel v rámci inovace svých wapových a SMS služeb rozšířila kromě Mobilního průvodce také svoji Juice Hitparádu. V té jste mohli doposud nalézt informace o jednotlivých písničkách, možnost hlasovat pro svůj nejoblíbenější hit a nebo jste si mohli poslechnout svoji oblíbenou písničku přímo v mobilu. V Juice Hitparádě jste ale mohli nalézt pouze ty písničky, které produkovala společnost BMG, přičemž nabídka byla rozšiřována vždy o 30 písniček měsíčně.

A teď k těm novinkám – od června můžete přistupovat k Hitparádě jak pomocí WAPu, tak pomocí aplikace Juice Easy a nebo přímo zasláním SMS na číslo 999111. Dalším způsobem, jak se k Hitparádě dostat, je pak zavolání na číslo 0607 007 007, kde se pomocí automatického konverzačního systému můžete pohybovat v menu stejně, jako byste byli na WAPu. Za volání na číslo 0607 007 007 se platí speciální sazba 7 Kč za vstupní poplatek + 3 Kč/min.

Kromě samotného poslechu písničky na čísle 0607 007 007 a nebo přímo na daném čísle pro konkrétní písničku (to se dozvíte na WAPu, Juice Easy a nebo pomocí InfoTextu) si však můžete nechat poslat také vámi vybranou písničkou jako vyzváněcí melodii (prozatím jen pro telefon Nokia). Za tu pak zaplatíte poplatek ve výši 14,90 Kč.

Pokud vás Eurotel Hitparáda zaujala, pak vás určitě potěší také to, že od června v ní naleznete písničky také od vydavatelství EMI, Sony Music a Universal Music. Měsíčně jich pak v Hitparádě přibude rovná padesátka.

 

Diskuze (28) Další článek: Levnější textovky pomocí GPRS a J2ME

Témata článku: , Mobil, MOBI, Hud, Euro &, Euro, Infotextu