Eurotel: rok volání zdarma?!

V nové soutěži EuroTelu může deset lidí vyhrát prakticky celý rok volání zdarma. Jaká jsou pravidla?
Tak tímto nápisem uvítal EuroTel v příloze čtvrtletního výpisu své „nejvěrnější“ zákazníky, jež jsou členy jeho Benefit programu. Již minulý rok nám EuroTel nabídl docela zajímavou soutěž, ve které se soutěžilo o CD, mobilní telefony či poukázky na sportovní oblečení. Hlavní výhrou byl zájezd pro dva na Seychellské ostrovy. Letos si pro nás Eurotel připravil další podobnou soutěž, jehož hlavní cenou bude rok volání zdarma pro deset zákazníků.

Celý rok? Ale ne!

Hned na úvod musíme poukázat na skutečnost, že to s tím rokem volání zdarma zase až tak „žhavé“ nebude. Pravdou je, že oněch deset šťastlivců vyhraje „pouze“ 120 minut zdarma každý měsíc. A jaké že jsou podmínky pro účast? Předně musíte být „paušálovým“ zákazníkem společnosti EuroTel. Provoláte-li 50 minut měsíčně ve třech účtovacích období po sobě, stanete se automaticky členem Benefit programu. Každého čtvrt roku dostanete magazín a výpis získaných Benefit bodů. Za každých 30 korun na vašem účtu dostanete jeden bod. Navíc každého půl roku dostanete bonus ve výši 500 bodů. Tyto body pak můžete vyměnit třeba za mobilní telefon, příslušenství, ale i zájezdy, letenky, vstupenky, DVD filmy apod.

Kdo a kdy?

Princip hry je podobný té z předchozího roku. Na příloze, kterou zákazníci EuroTelu obdrželi poštou, je fotka desetičlenné rodiny a nad každým je trojmístné políčko. Zavoláte-li v dubnu na *77, počítač vám zadá otázku typu „Kdy má svátek (například) Jiří?“ Jednoduchým pohledem do kalendáře zjistíte trojciferné datum jmenin Jiřího (tedy 24.4). Číslo si poznamenáte, a tak budete postupovat každý měsíc až do prosince. Seskládáním prostředních číslic z každého měsíce získáme desetimístné „tajné“ číslo, na které stačí zavolat dne 4. ledna roku 2002 po desáté hodině dopolední. Budete-li mezi prvními deseti – vyhráváte oněch 120 minut měsíčně zdarma.

Máme šanci?

Vezmeme-li v úvahu dobu, po kterou soutěž probíhá, je zřejmé, že někteří z nás nebudou mít chuť hrát tak dlouhou hru, jiní zapomenou zavolat v některý měsíc, čímž se připraví o možnost vyhrát, a tak mají ti vytrvalí těšit celkem dobrou šanci. Navíc – každý měsíc dostanete za zavolání 30 Benefit bodů a zavoláte-li v prosinci na tajné číslo, dostanete bonus v hodnotě 500 bodů. Na druhou stranu je letošní soutěž oproti té loňské již na první pohled mnohem chudší. Přeci jen – minulý rok se vyhrávaly hodnotné ceny každý měsíc, bonusové body za každý měsíc byly vyšší a zájezd na Seychellské ostrovy byl jistě lákavější. Že by se program Benefit EuroTelu nevyplácel?
Diskuze (18) Další článek: Parachute – PC CARD adaptér pro Palm

Témata článku: , , , , Euro &, Žďár, Rok, Nejvěrnější zákazník, Volání, Sportovní oblečení, Euro