Eurotel: textovky zdarma a dvě čísla na SIM

Také Eurotel ve středu představil nové služby a zajímavá zvýhodnění. Chcete textovky zdarma nebo dvě telefonní čísla na jedné SIM kartě? U Eurotelu to není problém.

Eurotel Cell Info aneb firmy těšte se

Tato nová služba je určena výhradně firemním zákazníkům. Služba umožňuje vysílat na displeje mobilních telefonů reklamní zprávy. Tyto zprávičky mohou mít maximálně dvacet znaků a zobrazují se přímo na displeji mobilu v okamžiku, kdy vstoupíte do oblasti pokryté objednanou buňkou.

Ano, jedná se o službu Cell Broadcast, která až do této doby vysílala téměř výhradně geografické informace. Nyní začnou být tyto zprávy doplňovány zprávami reklamními. Jak to tedy může vypadat? Při návštěvě supermarketu uvídíte na displeji informace o výhodném zboží, při procházce lesem může být zobrazena pozvánka do hospůdky v blízké vesničce. Výstižně, krátce a přehledně. Nemusíte se však bát - přijímání těchto zpráv (které se však zobrazí pouze na displeji) lze u každého současného mobilu zakázat.

Kombi karta: dvě čísla v jednom mobilu

Tak jsme se od Invexu přece jen dočkali - v jednom mobilním telefonu teď můžete mít až dvě různá telefonní čísla na jediné kartě SIM. Tato čísla mohou být aktivní obě současně nebo jen jedno z nich; výběr aktivního čísla se provádí velmi jednoduše z menu SIM Toolkitové aplikace (nejedná se o ALS technologii) ve vašem mobilu bez nutnosti jeho vypínání. Hovory směřované na neaktivní číslo budou přesměrovány na číslo aktivní.

Velkou výhodou Kombi karty Eurotelu je například možnost sloučení již existujících čísel na jednu kartu nebo možnost kombinace paušálního programu s předplacenou službou Go. Stejně lze postupovat i v opačném případě - bude-li k tomu důvod, lze obě čísla „rozhodit“ opět na dvě samostatné karty SIM.

Cena za tuto kartu je dvojí - noví zákaznící zaplatí 495 korun. Stávající zákazníci (pokud však používají služeb sítě Eurotel déle jak šest měsíců) za ni však zaplatí o čtyři stovky méně - tedy pouhých devadesát pět korun. Za používání karty se bude měsíčně platit asi sedmdesát korun, přičemž přesměrování hovoru z neaktivního číslo na číslo aktivní bude zdarma. Deaktivace tohoto automatického přesměrování však bude stát dvacet pět korun.

Kombi karta nebude bankovní a adresář karty bude mezi oběma čísly sdílen.

Eurotel Kompet x 4

Balíčky služeb Eurotel Komplet jsou docela oblíbenými a spousta z vás se pro ně již rozhodla. Není proto divu, že právě sady Komplet tvoří až dvacet pět procent nových aktivací. Jedná se v podstatě o balíček podobný předplaceným službám s tím rozdílem, že místo předplacených služeb se kupující stanou paušálními zákazníky.

Všechny balíčky obsahují kromě mobilního telefonu také Juice SIM kartu s podporou GSM bankovnictví a značkové příslušenství. Aktivační poplatek je již zahrnut v ceně balíčku. Jaké jsou tedy ceny?

  • Alcatel OT 311 je za 3 995 korun (se smlouvou na 24 měsíců) nebo za 5 995 korun (se smlouvou na dobu neurčitou),
  • Nokia 3410 je za 6 995 korun (se smlouvou na 24 měsíců) nebo za 9 995 korun (se smlouvou na dobu neurčitou),
  • Sony CMD-J6 je za 2 995 korun (se smlouvou na 24 měsíců) nebo za 4 995 korun (se smlouvou na dobu neurčitou),
  • Siemens C45 je za 4 995 korun (se smlouvou na 24 měsíců) nebo za 6 995 korun (se smlouvou na dobu neurčitou).

Jako příslušenství zdarma dostanete dva kryty (Alcatel), bondovku (Alcatel), auto nabíječku (Alcatel), pouzdro na telefon (Alcatel), lehkou HF sadu do auta (Nokia).

30 procent textovek zdarma

Eurotel dává všem svým stávajícím i novým zákazníkům v červnu a v červenci letošního roku třicet procent volných textovek navíc. Volné textovky tak dostanou tarify Relax, Relax Plus, Optimum, Optimum Plus, Business 300, Business 200 a Business 600. U Relaxu tak například dostanete navíc devět textovek, u Business 600 až dvacet čtyři. Eurotel totiž jako jediný mobilní operátor v Česku nabízí kromě volných minut také volné textové zprávy.

Potěšily vás novinky Eurotelu?

Diskuze (111) Další článek: Český Telecom: textovky z ulice

Témata článku: , , , , , Nokia 3410, Siemens C45, Sony CMD-J6, Text, Euro &, Euro, Žďár