Eurotel: Ukradli vám telefon? Dostanete nový!

U Eurotelu je nyní možné pojistit si mobilní telefon. Omezíte tak následky spojené s krádeží mobilního telefonu a budete se cítit jistěji už za 2,20 Kč denně.

Mobilní telefon není žádná levná záležitost. Nový model můžete koupit za pár tisíc nebo taky za několik desítek tisíc. Je jasné, že takovou investici se už vyplatí pojistit.

Eurotel nabídkou pojištění mobilních telefonů rozšiřuje své působení na poli ukradených nebo ztracených mobilů. V minulosti bylo možné pouze zablokovat ukradený nebo ztracený telefon podle výrobního čísla IMEI, nyní si jej však můžete konečně i pojistit. Výhody pojištění jsou zřejmé – v případě, že budete ukradeni nebo oloupeni, dostanete zdarma stejný nebo podobný telefon.

Pojistný program společnosti Eurotel vznikl za spolupráce s pojišťovnami Generali, IPB a společností March. Pojistnou událostí se rozumí jen několik případů ztráty mobilu. Buď vám byl mobil odcizen při překonávání překážky, například z nestřeženého automobilu nebo jste byli přepadeni a pod pohrůžkami jste mobil vydali. Pozitivní je, že pojištění se nevztahuje pouze na území České republiky, ale na celý svět -  pod podmínkou, že cesta v zahraničí není delší než devadesát dní.

Pokud jste se rozhodli pojistit si svůj drahocenný mobil, zajděte na nejbližší značkovou prodejnu Eurotel a přineste si záruční list k telefonu a doklad o jeho koupi. Telefon nesmí být starší dvou roků a musí pocházet ze skladu Eurotel. A to bude nejspíš kámen úrazu jinak velmi slibnému programu.

Roční pojištění se vztahuje k aktuální ceně mobilu v době pořízení. S mobilem pod deset tisíc zaplatíte ročně 790 Kč; za mobil jehož pořizovací cena se pohybuje mezi deseti a dvaceti tisíci zaplatíte 1290 Kč a konečně za mobil do 35 tisíc zaplatíte za rok 1890 Kč.  

Pokud vám bude mobil ukraden, nahlaste událost policii a vyžádejte si kopii sepsaného protokolu. Poté se urychleně obraťte na číslo +420 221 418 888 nebo centrum zákaznické péče (*11 a *88), kde získáte další pokyny a škodní formulář. Pokud bude pojistná událost uznána – pojišťovna vám proplatí koupi nového telefonu. Nebudete platit nic navíc, neboť pojištění je sjednáno s nulovou spoluúčastí.

Diskuze (15) Další článek: Casio vrací úder: Cassiopeia E-200

Témata článku: , , , Ztracený telefon, Pojistná událost, Euro, Euro &, Nov, Telefon, DOS, Ztracený mobil