Eurotel: všechno je úplně jinak

Teprve před pár dny jsme informovali o novinkách Eurotelu na listopad a již nyní se nám do rukou dostaly informace nové – Eurotel totiž snížil ceny některých Go sad, přidal další GSM banku, spustil elektronický obchod a pozastavil nabídku pro zákazníky konkurenčních operátorů.

Go sady

Ano, je tomu skutečně tak – doslova na poslední chvíli změnil Eurotel hned čtyř Go sad a sice po vzoru cen Twistu, které jsme zveřejnili dnes.

  • Sada Go Bravo s mobilním telefonem Alcatel OT 511, za kterou nyní zaplatíte pouze 8 495 korun (dříve 9 995 korun),
  • sada Go Puls s mobilem Ericsson A2628 za 3 495 korun (dříve 3 995 korun),
  • sada Go Hot obsahuje Siemens C35i a stojí 4 495 korun (dříve 4995 korun),
  • sada Go Sen s Motorolou 205 za 4 495 korun. (dříve 5995).

Velmi příjemným zjištěním je snížení ceny právě Alcatelu OT 511, který je nyní u Eurotelu o celé čtyři koruny levnější než u Paegasu – původní cena byla zřejmě příliš vysoko nasazená a sada by se zřejmě příliš dobře neprodávala. Součástí všech sad je samozřejmě kromě mobilu také dobíjecí kupon na 500 korun a jeden výherní kupon.

Eurotel a Reifensenka

Od dvanáctého listopadu dochází k rozšíření služby Eurotel GSM Banking o novou banku – Raiffeisen Banka. Všichni zákazníci Eurotelu tak mohou využívat jednoduchý a rychlý způsob práce se svým účtem prostřednictvím běžného mobilního telefonu vybaveného speciální SIM kartou. Potěší také fakt, že do konce letošního roku mají všichni klienti tohoto bankovního ústavu vedení této služby zdarma.

Odchod od konkurence

Eurotel také pozastavuje náborovou akci, která měla za úkol přetáhnout co nejvíce zákazníků konkurenčních operátorů. Eurotel nabízel cenové zvýhodnění a nižší aktivační poplatky v případě, že při podpisu smlouvy odevzdáte na prodejně Eurotelu svoji stávající SIM kartu konkurenčního operátora. Akce je pozastavena z organizačních důvodů.

Go – Go – Go eShop

Od patnáctého října můžete využívat poměrně pohodlnou možnost nákupu Go sad – čeká na vás totiž nový internetový obchod Go eShop, který najdete na webové adrese http://www.mobilgo.cz. V listopadu se v jeho nabídce objeví také příslušenství mobilů a také Go reklamní předměty. Do konce letošního roku můžete využít desetiprocentní slevy a platit můžete buď dobírkou nebo prostřednictvím elektronické platby eBankou.

DataSet III – je nový?

Odpověď není jednoduchá – je i není nový. Starý zůstal notebook Fujitsu Siemens LifeBook B-2175, nová je možnost výběru z následujících mobilních telefonů:

  • Ericsson T39m (HSCSD, GPRS)
  • Nokia 6210 (HSCSD)
  • Nokia CardPhone 2.0 (HSCSD)
  • Siemens S40 (HSCSD)
  • Siemens S45 (GPRS)
  • Siemens ME45 (GPRS)

Nový zákazník zaplatí za Eurotel DataSet III zvýhodněnou cenu 39.995 Kč + cenu mobilního telefonu, který si zákazník vybral z nabídky pro DataSet III. Zvýhodněná cena Eurotel DataSet III platí pouze při:

  • podání Žádosti o poskytování telekomunikačních služeb,
  • současném zaplacení aktivačního poplatku,
  • zaplacení aktivačního poplatku služby DATA Set III,
  • zaplacení měsíčního poplatku DATA Set III na 6 měsíců (zúčtovacích období) dopředu,
  • užívání služeb včetně DATA Set III minimálně po dobu 24 měsíců (Speciální nabídka).

Službu DATA Set III lze aktivovat pouze k běžným hlasovým tarifům vyjma tarifů Data/SMS, Data/SMS BMG, Data/SMS Plus a Tandem. Služba DATA Set III vychází ze standardní služby DATA a její ceny najdete v následující tabulce:

Aktivační poplatek

5 000,00 (5 250,00) Kč

Měsíční paušál

595,00  (624,75) Kč*1

Volné minuty

100*2

Služba

HSCSD Fast

GPRS Instant

Fax + záznamová služba FaxProfessional

WAP, Juice

2,70 (2,84)

0,40 (0,42)

-

Mobile Internet

2,00 (2,10)

0,03 (0,0315)

-

Ostatní směry       

Eurotel

4,00 (4,20)

-

4,00 (4,20)

*1 měsíční paušál za prvních 6 kalendářních měsíců je splatný při aktivaci služby DATA Set III
*2  vztahují se na volání Mobile Internet z ČR od 20.00 do 08.00 hodin
*3  mezinárodní hovory se účtují s mezinárodním příplatkem

 

Diskuze (14) Další článek: Eurotel, Oskar, Paegas: Za UMTS 6,7 miliardy nedáme!

Témata článku: , , , Ericsson T39m, Siemens C35i, Siemens ME45, Siemens S40, Siemens S45, Euro, Raiffeisen banka, Jin, Euro &