Eurotel: za běžnou SMS zájezd do Brazílie nebo digitální fotoaparát

Eurotel připravil pro své paušální zákazníky novou soutěž. Jedná se o jednoduchou SMS hru s názvem Brazílie. A jak název napovídá, hlavní cenou je zájezd do Brazílie. Jedná se o dvanáctidenní zájezd pro dvě osoby s ubytování v tříhvězdičkovém hotelu ve městě Praia das Fontes. Zájezd zahrnuje leteckou dopravu a ubytování se snídaní. Termín zájezdu je možné zvolit v období leden - březen 2006.

Dále bude mezi soutěžící rozděleno 15 digitálních fotoaparátů Olympus Mju-Mini Digital. Během čtyř herních týdnů budou každý týden vylosování tři výherci fotoaparátu, další tři fotoaparáty budou rozdány těm účastníkům soutěže, kteří pošlou nejvíce soutěžních SMS.

Soutěž trvá do 28.8.2005 a zúčastnit se jí mohou pouze paušální zákazníci Eurotelu. Pro uživatele předplacené služby Go není určena.

Stačí poslat textovku

Princip soutěže je velmi jednoduchý. Stačí poslat SMS zprávu ve tvaru BRAZ na číslo 999 242. Počet odeslaných SMS není limitován. Čím více SMS zpráv zašlete, tím větší je vaše šance na výhru. O případné výhře budete informováni SMS zprávou, doručenou na číslo, z něhož byla odeslaná soutěžní SMS. Za každou herní SMS odeslanou na číslo 999 242, zaplatíte stejnou sazbu jako za standardní SMS podle svého tarifu.

Diskuze (13) Další článek: Nokia N90 vs. Sony Ericsson W800i (K750i): který dělá lepší fotky?

Témata článku: , , , Euro, Digital, Brazílie, Foto, Euro &, Digitální fotoaparát, Zájezd, Digit, F +