Expanze Hearthstone: Knights of the Frozen Throne vyjde 11. srpna

Společnost Blizzard, vydavatel karetní hry Hearthstone, oznámil, že očekávaná expanze Hearthstone: Knights of the Frozen Throne bude vydána 10. srpna v USA a 11. srpna v Evropě a v Asii. Dostupná bude pro PC, Android a iOS.

Nejvýraznější změnou jsou nové Hero cards, díky kterým se z každý ze současných devíti hrdinů může stát Death Knightem. Při zahrání těchto karet se váš hrdina transformuje, dostane novou Hero power a současně nějakým způsobem ovlivní herní plochu, vašeho soupeře nebo váš balík. Herní mechaniky jsou zaměřeny na zmrazování nepřátel a na miniony s abilitou Deathrattle (něco se stane, když je minion poražen).

Najdeme zde ale i unikátní interakce, např. Stealth hrdiny, „neviditelný“ bonus dle vašeho výběru nebo zamíchání soupeřova balíčku do toho vašeho. Součástí expanze bude i osm bezplatných singleplayer misí. Jakmile je všechny úspěšně splníte, dostanete tři balíčky nových karet a také náhodnou kartu hrdiny. V každém balíčku nově nenajdete více než 2 stejné karty, a pokud si otevřete legendární kartu, vždy to bude nějaká, kterou ještě nevlastníte.

Diskuze (1) Další článek: Korejci chtějí dostat mobilní svět o level dál. Co chystají na druhou půlku roku?

Témata článku: , , , , , , Stealth, Karetní hra, Legendární karta, Knight, Vydavatel, Death, Hrdina, Expanze, Hero Power, Balíček, F +, Asie, Heart, Evropa, Nová karta, Očekávaná expanze, Karta, Herní plocha, Blizzard,