Facebook má novou appku. Je určená především zamilovaným párům

Za aplikací Tuned – a new app for couples (zdarma pro iOS) stojí vývojářská skupina Facebooku NPE. Tu společnost vytvořila v loňském roce, aby pomohla s experimenty. Nový titul má nabídnout prostor, ve kterém můžete být vy a váš partner sami sebou.

Má sloužit nejen k vzájemné komunikaci formou chatu a hlasových zpráv, ale i ke sdílení nálady, poznámek, obrázků a třeba také oblíbené hudby, kterou posloucháte na Spotify. Tvůrčím způsobem tak umožní vyjádřit vzájemnou lásku i ve chvílích, kdy pár není pohromadě. S postupem času tak titul vytvoří sdílený virtuální deník, který mapuje vývoj vztahu.

I když je Tuned od Facebooku, nemusíte mít facebookový účet. Aplikace vás totiž propojí na základě telefonního čísla. Pořád ale musíte odsouhlasit jeho podmínky používání a dá se počítat i se sběrem informací kvůli cílené reklamě. Háček je zde ale ještě jeden. Aplikace se mezi uživatele šíří postupně a v českém App Storu ještě není dostupná. Pokud se nicméně nesetká s úspěchem, Facebook rovnou uvádí, že titul z distribuce stáhne.

Váš názor Další článek: Skype Meet Now: Videohovory bez registrace a bez instalace

Témata článku: , , , , Hlasová zpráva, Podmínka používání, F +, Aplikace, Zamilovaný pár, App Store