Fitbit Luxe má být dosud nejelegantnější fitness náramek. Přesvědčte se sami...

Značka Fitbit brzy představí nový fitness náramek Fitbit Luxe, který by měl být, alespoň podle výrobce, dosud nejelegantnější fitness náramek všech dob. Oficiální premiéra nás čeká až za pár dní, německý server Winfuture však již nyní s předstihem přináší základní hardware náramku i jeho tiskové fotografie. Fitbit zachoval minimalistický design, vsadil na kombinaci OLED displeje a kovového tělo, a to hned ve třech barevných provedeních.

Voděodolné tělo fitness náramku bude vyrobeno z leštěné oceli, řemínky mají klasickou přezku jako u chytrých hodinek, což u fitness náramků není zrovna dvakrát běžné. Výrobci se u nich často spokojí jen se zacvakávacími řemínky, které se vám mohou při nešetrné manipulaci dokonce samy odepnout. Řemínky budete moci samozřejmě snadno vyměnit za jiné, v základu bude náramek k dostání v černé, bílé a růžové barevné variantě.

Náramek se bude pyšnit obdélníkovým OLED displejem, byť jeho rozlišení a úhlopříčku zatím neznáme. Na vnitřní straně náramku bude umístěn měřič srdečního tepu, Fitbit Luxe dále zvládne počítat kroky, měřit kvalitu spánku či úroveň stresu, k jehož eliminaci nabídne i různá dechová cvičení. Fitbit Luxe má zvládnout i monitoring různých cvičení, kompletní detaily však napoví až oficiální představení náramku. A to by, i s ohledem na množství uniklých informací, mělo nastat již velmi brzy.

Představení hodinek Fitbit Sense:

Zdroj Winfuture

Diskuze (1) Další článek: Samsung chystá Galaxy M42. Těšte se na Super AMOLED a na Snapdragon 750G

Témata článku: , , , , , , , , , , , Lux, Fitbit Sense, Řemínek, F +, Fitbit Lux, HCE Fitbit Luxe, OLED displej, Displej, DOS, Fitness, Náramek, FIT,