Oživeno: Bude od ledna Vánoční Oskarta i bez telefonu?

Podle informací, které však nemáme potvrzeny z oficiálních zdrojů, začne Oskar od ledna prodávat Vánoční Oskarty i bez telefonů.

Připomeňme, že s Vánoční Oskartou lze všechny služby v rámci Oskarovy sítě používat za jednotnou cenu 1 Kč za jednotku. Tj. volání po Oskarovi je za korunu za minutu, wapování taktéž, textovka přijde na korunu apod. Více informací najdete v tomto článku.

Zatímco až do konce roku jste si tuto Oskartu mohli koupit jen společně s mobilním telefonem (případně k novému nebo i staršímu tarifnímu programu), toto omezení by od ledna mělo padnout. K Oskartě sice už nedostanete kredit 200 Kč navíc jako o Vánocích, ale jinak bude vše při starém - až do konce února budou všechny služby v rámci Oskarovy sítě za korunu. V březnu se z vánoční karty stane opět normální Oskarta.

Vánočních Oskaret však bude omezené množství, kolem dvaceti tisíc, a nabídka platí pouze do vyprodání zásob.

Oživeno v úterý 20.37: Podle nových informací, byť stále nejsou ještě úplně oficiální, je Vánočních Oskaret opravdu dvacet tisíc a budou se prodávat jen do 15. ledna. Kartu lze aktivovat kdykoli, ale výhodný tarif platí jen do konce února.

Diskuze (44) Další článek: Novoroční předsevzetí: udělejte MobilManii lepší

Témata článku: , Red, Font, Fon, Telefon, LED, F +, Oskar, Color