Fotografie novinek Samsungu živě z CommunicAsia

Novinky od Samsungu, které představil na probíhajícím veletrhu CommunicAsia. Trochu inovace, pár novinek a jedna neobvyklá konstrukce komunikátoru v živých fotografiích z místa činu.

Samsung SGH–T200

Je ve skutečnosti inovovaný úspěšný model SGH-T100, který jsme vám představili již dříve. Disponuje duálním displejem, při čemž ten vnitřní zobrazí 65 tisíc barev, při rozlišení 128 x 128 pixelů. Inovace zasáhla i klasické tyrkysové podsvícení. Jeho roli přebralo podsvícení čistě bílé. Nejmarkantnější novinkou je způsob otevírání pomocí tlačítka s funkcí AutoFolder. Pomocí motorku je displej pomalu otevřen a následně opět pomalu zavřen: prohlédněte si otevírání na krátkém videoklipu, který natočil Paul Matt přímo na místě. Tradičně se u mobilů Samsung setkáme s polyfonním vyzváněním, v našem případě šestnáctihlasým. Z ostatních funkcí jmenujme EMS a infra port.

Rozměry jsou 88,5 x 46,2 x 22,8 mm a hmotnost 99 gramů.

 
Předchůdce je jednoznačný

  
zpráva EMS s ikonou a formátovaným textem

Samsung SGH-Q300

Základní parametry vidíte na informační tabulce:

 

  


56 000 barev dokáže zobrazit displej, tlačítko AutoFolder

Samsung Bluechip

Přímý konkurent komunikátoru Handspring Treo 270. Klávesnice není plnohodnotná QWERTY, ale stejná jako na mobilních telefonech. Všimněte si umístění Graffiti plošky mimo hlavní displej. Základní parametry najdete opět na informační tabulce.

  


Velmi neobvyklá konstrukce 

 

Diskuze (5) Další článek: Panasonic má nový model GD-88: fotografie z CommunicAsia!

Témata článku: Samsung, , , Samsun, Nov, F +, Fotograf, Sam, Foto