Fotografie týdne: majestátné Tatry

I malým mobilem je možné zachytit majestátnost obrovských hor. Fotografie týdne nás zavede do Vysokých Tater.
KingstonLogoNew.jpg
Partnerem soutěže je a ceny pro vítěze věnoval Kingston

Minulý týden se v galerii nesl tak trochu ve znamení portrétů. I když se žádný z nich do TOP 5 nedostal, určitě stojí za to se na ně podívat, zvláště pak na Grebsonův či portrét od autora minulé fotografie týdne, Jaxa. Teď ale zpět k TOP 5, která je mimořádně silná. Dnes jsme hodně dlouho vybírali, respektive jsme se opravdu hodiny dohadovali nad pořadím. Nakonec jsme na poslední čtyři pozice TOP 5 umístili tyto fotografie: městskou moderní architekturu a MIG 21 od Tomasona, Grimjaurovu street fotografii a západovku od Gallowse.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek

A tomu všemu vévodí majestátné Tatry od Distichona...

Klepněte pro větší obrázek

Keď spomeniem si na Tatry, tak se fotografie jmenuje. Jedná se o krásný panoramatický snímek, který bychom si s klidnou duší pověsili na zeď. Po kompoziční stránce nemáme co vytknout, kameny v popředí v kontrastu se vzdálenými horami dodávají fotce hloubku a prostor. Stahující se mračna dodávají celé scéně na dramatičnosti a fotka tak pozitivně vyčnívá z řady krásných prosluněných krajinek. Možná by nebylo na škodu nahoru přihodit nějaký tabákový filtr, ale to už je věc vyloženě autora. Jeden uživatel o něm napsal: Distichon a Tatry, skoro jako synonymum. Nám nezbývá než souhlasit. Autor má nespornou výhodu v tom, že má tak krásný kus země přímo za humny. To si můžeme ověřit i v jeho galerii, která se kousky Tater jen hemží.

Distichonovi blahopřejeme, brzy se ozveme také e-mailem. Dostane tričko s logem MobilManie a bude si moci vybrat z následujících cen od Kingstonu...

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek 
Pro vítěze je připravena 2GB microSD s redukcemi a USB čtečkou, nebo 4GB USB „fleška“ 
Diskuze (17) Další článek: Pozor, phishing míří z internetu do telefonů

Témata článku: , , Foto, Fotograf, Krásný kus, F +, Tatry