Frogu.cz - live! portál pro všechny

(Placená inzerce) Nový portál www.Frogu.cz poskytuje mobilní zábavu úplně pro všechny. Nezáleží na tom, jestli jste červení, modří nebo růžoví, na Frogu si užije každý. Vezměte svůj mobil a ochutnejte kvalitní zábavu. Nyní akce: melodie nebo tapeta na mobil zdarma pro každého.

Na portálu www.Frogu.cz najdete internetový obchod, který obsahuje světové java hry, denně aktualizované polyfonní melodie, pestré tapety a loga, originální zvuky a hlášky a také praktické java aplikace. Mobilní obsah můžete vybírat také rovnou z mobilu. Nezávisle na tom, kde zrovna jste. Stačí přes mobil navštívit adresu http://wap.Frogu.cz.

Portál Frogu.cz je určen všem, kteří dokáží ocenit kvalitu a snahu světových výrobců mobilních her. Každý den Frogu.cz navštíví 3 tisíce návštěvníků - 4 měsíce od spuštění - připojte se k vašim kolegům, kteří pochopili, že mobil svou roli telefonu neboli přístroje na volání již splnil. Mobil dnes představuje herní zařízení, hudební přehrávač, fotoaparát nebo také hlasovací přístroj.

Frogu News: super čtení, se kterým budete v obraze

Cílem Frogu.cz je přinášet čerstvé informace z oboru mobilní zábavy od zkušených redaktorů. Články o mobilech a zábavě, profily zábavních mobilů, recenze her, hitparády melodií, nové trendy a další novinky ze světa. To vše je kostrou magazínu Frogu News. Portál Frogu.cz nechce následovat ostatní prodejce mobilní zábavy, ale především vymýšlet nové věci. Jako první v České republice například zavedl podcast (audio vysílání) coby běžný zpravodajský formát z oboru mobilních komunikací a zábavy. Chystáme ale spoustu dalších novinek.

Dárek: melodie nebo tapeta zdarma!

Pro každého nově příchozího návštěvníka má Frogu.cz připraven dárek. Po krátké registraci obdržíte na svůj Frogu účet kredit 20 Kč, za který si můžete vybrat jakoukoli polyfonní melodii, tapetu, zvuk nebo hlášku na mobil. Tato akce je omezena do 30. června 2006. Tím ovšem výhody Frogu účtu nekončí. Pokud si z kterékoliv banky (z vašeho účtu nebo přímo na přepážce) dobijete kredit, můžete nakupovat veškerou mobilní zábavu na Frogu se slevou 35 - 50 procent. Díky tomu můžeme nabídnout kvalitní mobilní obsah za nejnižší ceny v ČR – tedy alternativu běžné platbě přes Premium SMS, která je zatížena vysokou provizí operátorů.

Diskuze (3) Další článek: Megarecenze navigace iGo 2006: mapy jako obrázek

Témata článku: , Pór, F +, Portál, Ostatní prodejce, Portal, Port, Pro +