Fuzee vás provede Prahou ještě rychleji. Jen se nesmíte bát šlápnout do pedálů

Fuzee je první agregátor MHD a bikesharingu v Praze. Tzn., že cestování po hlavním městě můžete plánovat nejen za pomoci městské hromadné dopravy (metro, tramvaj, autobus), ale i v kombinaci s využitím služby Rekola. Aplikace je zdarma pro Android i iOS. Stačí si v ní vybrat startovací a cílový bod a aplikace vám poví, kudy kam a předně i čím.

Hlavním benefitem je rychlost. Fuzee totiž umí díky různým kombinacím najít rychlejší cesty, než ostatní aplikace. Titul nabízí maximálně jednoduché a přehledné rozhraní, pro plné využití ale musíte mít nainstalován i aplikaci Rekola (Android, iOS). To abyste si mohli své kolo rezervovat a na daném místě na vás čekalo. Výsledky hledání se vám ukazují ve výpisu i na mapě, informací je však poskrovnu. Hledání totiž zobrazuje jen dva nejbližší spoje a nezobrazuje u nich ani mezizastávky, ani ceny.

Fuzee v akci:

Diskuze (6) Další článek: Asus zlevní svůj bestseller. Do konce září můžete mít Zenfone 5 se slevou 600 Kč

Témata článku: , , , , , Vaš, Pro +, Pedál, Plné využití, Využití, SLA, Jednoduché rozhraní, Nejbližší spoj, Aplikace, Hledání, Rychlá cesta, Hlavní město, Kombinace, F +, Přehledné rozhraní, Praha, Hlavní benefit, Rekola, Ostatní aplikace,